Pozitif Normal Doğum Hikayem

58 görüntüleme
N

Nazife K.

3 Ağustos 2025 18:10
38+5 günlük hamileyken nişanım geldi. Doktoruma söylediğimde hastaneye gitmem gerektiğini nöbetçi doktorun muayene etmesi gerektiğini söyledi. Bende tüm hazırladığım eşyalarımı alıp gittim :) hissediyordum çünkü yavruşuma kavuşmama az kalmıştı :) nöbetçi doktor açıklık kontrolu yaptı 3 cm açıklığım olduğunu söyledi. Nst de sancılarım çok azdı. Yatış yaptım. Ertesi gün açıklığım hala 3 cmdi. Açıklığım artmayınca suni sancı verdiler. Saat 10 gibi suni sancı verilmeye başlandı saat 12 de artık sancılarım zirve yapmıştı. İnternetten önceden izlediğim nefes egzersizleri ile sancıları güzel atlattım :) tekrar açıklık kontrolü yahğldığında 9 cm açıklığım vardı. Hastane odasında ebe bebeğin kafasına dokunabiliyorum artık doğumhaneye alalım dedi. Doğumhaneye gittiğimizde 5 dakika içerisinde bebeğime kavuştum. O kadar konforlu bi doğum oldu ki, iyi ki nefes egzersizlerini izlemişim diyorum. Yeni anne olacaklara tavsiye, yeni annişler kesinlikle izleyin ve 37 den sonra pratik yapın ::))

Bu konuda henüz mesaj bulunmuyor.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir