Pozitif Doğum Hikayem
77 görüntüleme
T
Tuğba K.
16 Temmuz 2025 10:10
Merhaba arkadaşlar benim gibi hamileliği zorlu geçenler vardır diye belki yazıyorum hamileyken safra kesemde taş çamur kalınlaşma olduğunu öğrendim onun da yanında getirdiği çok fazla risk vardı ameliyat olmam gerek veya doğum sonrasına ertelemem gerekti risklerinden bahsetti tüm doktorlar benim ki kesenin ağzında olduğu için acil ameliyat dedi bazı doktorlar bebeğime ne olacak dedim bilemeyiz dediler ben de Rabbime dua edip riske edip doğum sonrasına olmaya karar verdim karşıma çok iyi iki doktor çıktı biri kadın doğum doktorum Serap Durmuşoğlu diğeri genel cerrah Murat baki yıldırım hocam sağ olsunlar bu süreçte çok destek oldular şubatta safrada ki taşlardan dolayı direk sezeryan olma kararı aldık doktorumla iyi ki de öyle almışız lokal anestezi ile beş dk sürmeden ağrısız acısız bebeğimi gördüm dünyanın en güzel şeyi evlat Allah isteyen herkese nasip etsin her şeyi unutup sadece bebeğime baktım sezeryan zor diyenlere bakmayın abartıldığı kadar değil Allah büyük zorluklardan korusun hamilelikte o kadar sıkıntı çektim ki sezeryanıdır lohusalığır çok çok rahat geldi sonra bebeğim 4,5 aylıkken safra ameliyatımı da oldum demek istediğim o ki dua ve inanç ile her şey oluyor zor diye bir şey yok çok çok dua her şey gelir geçer Rabbim sağlık sıhat versin hem bizlere hem evlatlarımıza anın mutluluğunu yaşayın bırakın bebeğiniz için hangisi hayırlısı ise doğum o olsun illa normal ya da sezaryen diye şartlamayın kendinizi
Bu konuda henüz mesaj bulunmuyor.