Popoda Mantar Oluşumu
229 görüntüleme
Ş
Şeyda A.
16 Ocak 2026 15:10
Bi kaç gündür bebeğimin poposunda nokta nokta kızarıklık ve beyaz sivilcelenme var netden araştırdığım da mantar enfeksiyonu yazıyo mustela kremi kullanıyorum sizce ne yapmalıyım yardımcı olurmusunuz
D
Dilan U.
16 Ocak 2026 15:23
Benim bebeğimde de aynı problem vard dört buçuk aylık..Üstelik ben de mustelanın pişik kremini kullanıyordum. Doktora götürdüm geçen ay. Mantar olduğunu söyledi. Islak mendil kullanmadığımız için kremden şüphelendim o nedenle bıraktım anında mustelayı. Fito krem yazdı doktor onu kullandık geçti.
Ş
Şeyda A.
16 Ocak 2026 15:25
Bende molfix pure soft bezini denemek istedim o yaptı zannettim bıraktım düzeldi sonra bidaha oldu musteladan şüpheleniyorum ama sürekli kullandığım krem doktor hangi kremi verdi
D
Dilan U.
16 Ocak 2026 15:28
Doktor fito adında bir krem yazdı bize mantar için ve geçti o beyaz sivilcemsi görüntü. Bir daha da Mustela kullanmayı düşünmüyorum.

Betül ..
16 Ocak 2026 16:55
Bizde de öyle durum olmuştu doktorumuz;Mantar başlangıcı yayılmadan dermo-trosyd sabah akşam 1 hafta kullanımı önermişti.
Ş
Şeyda A.
16 Ocak 2026 17:10
Peki neden oluyormuş bende yarın doktora randevu aldım

Betül ..
16 Ocak 2026 17:35
Onu hiç sormadım doktorumuza görselini attığımda size verdiğim cevabı vermişti muhtemelen nem ve terlemeden kaynaklı olabilir
T
Tuğbada
16 Ocak 2026 21:21
Bizde de pişik var kokuda var. Kokunun sebebi mantar mı oluyo acaba

Betül ..
18 Ocak 2026 15:10
Muhtemelen nemden ve havasızlıktan.Her alt değişiminde suyla yıkayı kurulayın kremleyin.Ve kuru kalmasını sağlayın.
T
Tuğbada
19 Ocak 2026 10:35
Muhtemelen nemden ve havasızlıktan.Her alt değişiminde suyla yıkayı kurulayın kremleyin.Ve kuru kalmasını sağlayın.

Betül ..
19 Ocak 2026 13:42
Allah kolaylıklar versin😂🙏🏻
B
Büşra A.
23 Ocak 2026 10:40
Bende aynı problemi hala yaşıyorum fotoğrafta atmıştım götürmediğim doktor kalmadı en sonında bir doktor yurtdışı kremi önerdi onu kullanıyorum
Ş
Şeyda A.
23 Ocak 2026 18:20
Kremin adı ne
F
Fatma K.
31 Ocak 2026 18:18
Benşm kızımda da aynı sorun var geçiyor tekrar mantar oluşuyor sebebi nedir bez ısşak mendil kullanımı mı
M
Mervegül E.
3 Şubat 2026 09:50
Arkadaşım arada batikon kullan demişti, kullanılabilir mi
S
Sedef Y.
5 Şubat 2026 02:22
Arkadaslar mustelanin kremi bizede yapmisti malesef :( önerim kremi birakip o sekilde takip etmen ben pamugu suyla islatip siliyodum sonrada kuruluyodum
Mustela krem bizede ayni ucu beyaz sivilce gibi yapti ve mantar yapmisti kremi kesince hersey normale döndü
Mustela krem bizede ayni ucu beyaz sivilce gibi yapti ve mantar yapmisti kremi kesince hersey normale döndü
B
Begüm n.
5 Şubat 2026 21:46
Arkadaslar mustelanin kremi bizede yapmisti malesef :( önerim kremi birakip o sekilde takip etmen ben pamugu suyla islatip siliyodum sonrada kuruluyodum
S
Sedef Y.
5 Şubat 2026 21:53
Biz yeni doğandan itibarennmustela kullanıyoruz ama yeni böyle olmaya başladı 6.5 aylık ek gıdadan mı acaba
İ
İ.E.
5 Şubat 2026 21:54
Islak mendil kullaniyorsaniz pamuk ve suya gecin. Havalandirin ve nemli kalmamasina ozen gosterin. Karbonatli su yapip icine oturtun mantara cok iyi geliyor. Benim bebegimde oldugunda doktoru hamazinc ve fito karistirip sur. 2 3 gunde bir cok kucuk miktarda travazol ya da dermo trosyd sur demisti. Hamazinc te hamamelis ve cinko var iyilestirici nemlendirici ve onarici bir krem. Fito antiseptik bir krem. Travazol ve dermo trosyd ise mantar icin kortizolu kremler. Kortizonlu kremler mantari hemen gecirir ama doktora danismadan kullanmayin.
B
Begüm n.
8 Şubat 2026 07:57
Besin alerjısı varmıs yumurta ve yoğurt bi hafta vermicem bakalım doktor fito ve fucıcort krem verdı