Popoda Mantar Oluşumu

60 görüntüleme
Ş

Şeyda A.

16 Ocak 2026 12:10
Bi kaç gündür bebeğimin poposunda nokta nokta kızarıklık ve beyaz sivilcelenme var netden araştırdığım da mantar enfeksiyonu yazıyo mustela kremi kullanıyorum sizce ne yapmalıyım yardımcı olurmusunuz
D

Dilan U.

16 Ocak 2026 12:23
Benim bebeğimde de aynı problem vard dört buçuk aylık..Üstelik ben de mustelanın pişik kremini kullanıyordum. Doktora götürdüm geçen ay. Mantar olduğunu söyledi. Islak mendil kullanmadığımız için kremden şüphelendim o nedenle bıraktım anında mustelayı. Fito krem yazdı doktor onu kullandık geçti.
Ş

Şeyda A.

16 Ocak 2026 12:25
Bende molfix pure soft bezini denemek istedim o yaptı zannettim bıraktım düzeldi sonra bidaha oldu musteladan şüpheleniyorum ama sürekli kullandığım krem doktor hangi kremi verdi
D

Dilan U.

16 Ocak 2026 12:28
Doktor fito adında bir krem yazdı bize mantar için ve geçti o beyaz sivilcemsi görüntü. Bir daha da Mustela kullanmayı düşünmüyorum.
Betül �.

Betül ..

16 Ocak 2026 13:55
Bizde de öyle durum olmuştu doktorumuz;Mantar başlangıcı yayılmadan dermo-trosyd sabah akşam 1 hafta kullanımı önermişti.
Ş

Şeyda A.

16 Ocak 2026 14:10
Peki neden oluyormuş bende yarın doktora randevu aldım
Betül �.

Betül ..

16 Ocak 2026 14:35
Onu hiç sormadım doktorumuza görselini attığımda size verdiğim cevabı vermişti muhtemelen nem ve terlemeden kaynaklı olabilir

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir