Popoda Mantar Oluşumu
60 görüntüleme
Ş
Şeyda A.
16 Ocak 2026 12:10
Bi kaç gündür bebeğimin poposunda nokta nokta kızarıklık ve beyaz sivilcelenme var netden araştırdığım da mantar enfeksiyonu yazıyo mustela kremi kullanıyorum sizce ne yapmalıyım yardımcı olurmusunuz
D
Dilan U.
16 Ocak 2026 12:23
Benim bebeğimde de aynı problem vard dört buçuk aylık..Üstelik ben de mustelanın pişik kremini kullanıyordum. Doktora götürdüm geçen ay. Mantar olduğunu söyledi. Islak mendil kullanmadığımız için kremden şüphelendim o nedenle bıraktım anında mustelayı. Fito krem yazdı doktor onu kullandık geçti.
Ş
Şeyda A.
16 Ocak 2026 12:25
Bende molfix pure soft bezini denemek istedim o yaptı zannettim bıraktım düzeldi sonra bidaha oldu musteladan şüpheleniyorum ama sürekli kullandığım krem doktor hangi kremi verdi
D
Dilan U.
16 Ocak 2026 12:28
Doktor fito adında bir krem yazdı bize mantar için ve geçti o beyaz sivilcemsi görüntü. Bir daha da Mustela kullanmayı düşünmüyorum.

Betül ..
16 Ocak 2026 13:55
Bizde de öyle durum olmuştu doktorumuz;Mantar başlangıcı yayılmadan dermo-trosyd sabah akşam 1 hafta kullanımı önermişti.
Ş
Şeyda A.
16 Ocak 2026 14:10
Peki neden oluyormuş bende yarın doktora randevu aldım

Betül ..
16 Ocak 2026 14:35
Onu hiç sormadım doktorumuza görselini attığımda size verdiğim cevabı vermişti muhtemelen nem ve terlemeden kaynaklı olabilir