Popoda Çatlak

160 görüntüleme
S

Selin U.

13 Mayıs 2026 11:01
Makatta çatlağı vardı azıcık kakasını tutuyor kabız oluyor. Şuan 3. Gün kakası var yapmıyor kasıyor kendini gazını çıkarırken azıcık kakası geldiğinse fark ettim henüz yumuşak. Çatlak 2 olmuş. Madecassol-anestol- teramycin- kantaron yağı ve zeytinyağını dönüşümlü sürüyorum. Bugün sıcak su kovası da yaptırdım ama kakasını yapmıyor tutuyor. Yapmazsa yine kabızlık olacak 8. Günde lavman+fitille anca yaptı acile gitmiştik. Bu çatlak nasıl geçecek memeyi de istemiyor huzursuz olunca ağrısı var ağlıyor kakası ya da gazı gelince masaj yapmak istiyorum bisiklet sürer gibi izin vermiyor kasıyor bacaklarını 3 ay 9 günlük bebeğim 😔
G

Gülcan Ş.

13 Mayıs 2026 11:12
Çok gecmıs olsun günde üç kez sıcak su banyosu onermeşti doktorumuz anestol mupiderm ve hametan karışımını günde iki kez sürüyordum bende bir hafta da düzelmişti ama biz sürekli kaka tutma sorunu yaşıyoruz o yüzden 1 ay boyunca duphalac kullanacaksın demıstı doktorumuz oda karın ağrısı yapıyor sürekli zeytin yağı veriyorum ama nafile
S

Selin U.

13 Mayıs 2026 11:13
Gülcan Şahan
Çok gecmıs olsun günde üç kez sıcak su banyosu onermeşti doktorumuz anestol mupiderm ve hametan karışımını günde iki kez sürüyordum bende bir hafta da düzelmişti ama biz sürekli kaka tutma sorunu yaşıyoruz o yüzden 1 ay boyunca duphalac kullanacaksın demıstı doktorumuz oda karın ağrısı yapıyor sürekli zeytin yağı veriyorum ama nafile
Duphalac ve zeytinyağını birlikte verdiğim de oldu yine çözüm bulamadım. Çatlak geçmediği sürece tutuyor yapmıyor nasıl geçecek bilmiyorum
G

Gülcan Ş.

13 Mayıs 2026 11:19
Peki başka doktora götürdünüz mü çocuk cerrahisi ve pediatri kolorektal gördü mü
S

Selin U.

13 Mayıs 2026 11:22
Gülcan Şahan
Peki başka doktora götürdünüz mü çocuk cerrahisi ve pediatri kolorektal gördü mü
Kendi doktoru azıcık çatlağı var demişti, ertesi güne kabız olunca tutmaktan acildeki çocuk doktoru da çatlaktan dolayı tutuyor ama derin değil dedi iki doktor da çatlağın çok büyük olduğunu söylemedi. Emzirme danışmanı arkadaşım var o da baktı çok büyük değil dedi. Napacağımı şaşırdım. 2 günde yaptığı da oluyor uykusundan uyanıp çırpınınca anlıyorum yaptığını kakasını ama bugün 3. Gün yapmamak için ağladı.
G

Gülcan Ş.

13 Mayıs 2026 12:16
Aslında yumuşak kakaları ama korkuyorlar bizde çok çekiyoruz mamayla besleniyor 11 aylık 2aydan beri çekiyoruz
S

Selin U.

13 Mayıs 2026 12:52
Gülcan Şahan
Aslında yumuşak kakaları ama korkuyorlar bizde çok çekiyoruz mamayla besleniyor 11 aylık 2aydan beri çekiyoruz
Evet nasıl bir çözeceğim bilmiyorum bu durumu, acillik olduğumuzu biliyorum ağlama krizinden dolayı 😔
G

Gülcan Ş.

13 Mayıs 2026 12:55
Ben geçen hafta götürdüm ilaç dozunu yükselti röntgen çekildi bagırsaklar dolu dedı su banyosu ilaç makarna ekmek pilavı kes masaj yap eee yapıyorum sabah aynı yaa vallaha Allah yardımcımız olsun
S

Selin U.

13 Mayıs 2026 13:33
Gülcan Şahan
Ben geçen hafta götürdüm ilaç dozunu yükselti röntgen çekildi bagırsaklar dolu dedı su banyosu ilaç makarna ekmek pilavı kes masaj yap eee yapıyorum sabah aynı yaa vallaha Allah yardımcımız olsun
Süt alerjisi mi diye düşünüyorum ben de, vardı geçti diye diyet açmıştık şimdi sanki geçmedi diye düşünüyorum bir deneyeceğim bakalım bugün başladım geri diyete 😔
G

Gülcan Ş.

13 Mayıs 2026 14:14
Selin Uruç
Süt alerjisi mi diye düşünüyorum ben de, vardı geçti diye diyet açmıştık şimdi sanki geçmedi diye düşünüyorum bir deneyeceğim bakalım bugün başladım geri diyete 😔
Doktor gözetiminde mi bıraktınız diyeti
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir