Popoda Çatlak
88 görüntüleme
S
Sevde Ç.
6 Nisan 2026 17:29
Bebeğim 20 günlük.Poposunda çatlak oluştu doktor madecassol sürmemi önerdi.Başına gelen var mıdır? Çabuk geçmesi için önerisi olan:(

Ümran A.
6 Nisan 2026 17:34
Çatlaktan kastınız nedir
Benim kızımın da poposunun bitiminde kırmızı yara gibi bir şey fark ettim bugün
Çatlak oyle bir şey mi :(
Benim kızımın da poposunun bitiminde kırmızı yara gibi bir şey fark ettim bugün
Çatlak oyle bir şey mi :(
S
Sevde Ç.
6 Nisan 2026 17:38
Ben doktora fotoğraf atıp öyle olduğunu öğrendim.Sizi de korkutmak istemem açıkçası:(
C
Ceren İ.
Premium Üye
6 Nisan 2026 17:52
Doktorumuz bize bir krem vermişti anestol adı tabii ki doktorunuza danışarak kullanın ama 3 4 gün içinde geçirdi hafif pişiğimiz devam ediyor onun içinde sudocrem kullanıyorum anestol o bölgeyi uyuşturuyor çok az pirinç tanesi kadar dıştan sürülüyor sadece çatlak kısıma danışarak kullanabilirsiniz
S
Sevde Ç.
6 Nisan 2026 17:54
Doktorumuz bize bir krem vermişti anestol adı tabii ki doktorunuza danışarak kullanın ama 3 4 gün içinde geçirdi hafif pişiğimiz devam ediyor onun içinde sudocrem kullanıyorum anestol o bölgeyi uyuşturuyor çok az pirinç tanesi kadar dıştan sürülüyor sadece çatlak kısıma danışarak kullanabilirsiniz
C
Ceren İ.
Premium Üye
6 Nisan 2026 17:54
Çok teşekkür ediyorum bilgilendirme için🙏🏻

Nurhak B.
6 Nisan 2026 17:55
Benim bebeğimde de olmuştu anestol hametan ve madecasol üçünü karıştırıp poposuna sürmüştüm. Bi haftaya kadar geçmişti
S
Sevde Ç.
6 Nisan 2026 17:57
Benim bebeğimde de olmuştu anestol hametan ve madecasol üçünü karıştırıp poposuna sürmüştüm. Bi haftaya kadar geçmişti

Nurhak B.
6 Nisan 2026 18:05
Islak mendil mi kullanmıştınız peki yoksa pamukla mı temizlemiştiniz? Rutin değiştirdiniz mi alt değiştirme de? Gün de kaç sefer sürmüştünüz ?Çok teşekkür ediyorum bilgilendirme için🙏🏻
S
Sevde Ç.
6 Nisan 2026 18:07
4. Aynın sonuna kadar ıslak mendil çok nadir kullandım pamuğu az zeytinyağıyla ılık su yapıp temizledim nerdeyse hiç pişik olmadı günde 3 kez falanda sudocrem sürdüm tabi. Kremleri kullanırken sudocrem kullanmadım günde 3-4 kez sürdüm .parmağımıla poposunun ucundan kremleri ittim doktor öyle söylemişti ama az . Umarım faydalı olmuştur 🙏

Nurhak B.
6 Nisan 2026 18:10
Çok faydalı oldu çok teşekkür ediyorum 🌸
Yükleniyor...