Popoda Çatlak

88 görüntüleme
S

Sevde Ç.

6 Nisan 2026 17:29
Bebeğim 20 günlük.Poposunda çatlak oluştu doktor madecassol sürmemi önerdi.Başına gelen var mıdır? Çabuk geçmesi için önerisi olan:(
Ümran A.

Ümran A.

6 Nisan 2026 17:34
Çatlaktan kastınız nedir

Benim kızımın da poposunun bitiminde kırmızı yara gibi bir şey fark ettim bugün

Çatlak oyle bir şey mi :(
S

Sevde Ç.

6 Nisan 2026 17:38
Ben doktora fotoğraf atıp öyle olduğunu öğrendim.Sizi de korkutmak istemem açıkçası:(
C

Ceren İ.

Premium Üye
6 Nisan 2026 17:52
Doktorumuz bize bir krem vermişti anestol adı tabii ki doktorunuza danışarak kullanın ama 3 4 gün içinde geçirdi hafif pişiğimiz devam ediyor onun içinde sudocrem kullanıyorum anestol o bölgeyi uyuşturuyor çok az pirinç tanesi kadar dıştan sürülüyor sadece çatlak kısıma danışarak kullanabilirsiniz
S

Sevde Ç.

6 Nisan 2026 17:54
Ceren İptaş
Doktorumuz bize bir krem vermişti anestol adı tabii ki doktorunuza danışarak kullanın ama 3 4 gün içinde geçirdi hafif pişiğimiz devam ediyor onun içinde sudocrem kullanıyorum anestol o bölgeyi uyuşturuyor çok az pirinç tanesi kadar dıştan sürülüyor sadece çatlak kısıma danışarak kullanabilirsiniz
Çok teşekkür ediyorum bilgilendirme için🙏🏻
C

Ceren İ.

Premium Üye
6 Nisan 2026 17:54
Sevde Çiv
Çok teşekkür ediyorum bilgilendirme için🙏🏻
Rica ederim umarım bebişe iyi gelir sağlıkla büyütün 🙏🏻🌺
Nurhak B.

Nurhak B.

6 Nisan 2026 17:55
Benim bebeğimde de olmuştu anestol hametan ve madecasol üçünü karıştırıp poposuna sürmüştüm. Bi haftaya kadar geçmişti
S

Sevde Ç.

6 Nisan 2026 17:57
Nurhak Başar
Benim bebeğimde de olmuştu anestol hametan ve madecasol üçünü karıştırıp poposuna sürmüştüm. Bi haftaya kadar geçmişti
Islak mendil mi kullanmıştınız peki yoksa pamukla mı temizlemiştiniz? Rutin değiştirdiniz mi alt değiştirme de? Gün de kaç sefer sürmüştünüz ?Çok teşekkür ediyorum bilgilendirme için🙏🏻
Nurhak B.

Nurhak B.

6 Nisan 2026 18:05
Sevde Çiv
Islak mendil mi kullanmıştınız peki yoksa pamukla mı temizlemiştiniz? Rutin değiştirdiniz mi alt değiştirme de? Gün de kaç sefer sürmüştünüz ?Çok teşekkür ediyorum bilgilendirme için🙏🏻
4. Aynın sonuna kadar ıslak mendil çok nadir kullandım pamuğu az zeytinyağıyla ılık su yapıp temizledim nerdeyse hiç pişik olmadı günde 3 kez falanda sudocrem sürdüm tabi. Kremleri kullanırken sudocrem kullanmadım günde 3-4 kez sürdüm .parmağımıla poposunun ucundan kremleri ittim doktor öyle söylemişti ama az . Umarım faydalı olmuştur 🙏
S

Sevde Ç.

6 Nisan 2026 18:07
Nurhak Başar
4. Aynın sonuna kadar ıslak mendil çok nadir kullandım pamuğu az zeytinyağıyla ılık su yapıp temizledim nerdeyse hiç pişik olmadı günde 3 kez falanda sudocrem sürdüm tabi. Kremleri kullanırken sudocrem kullanmadım günde 3-4 kez sürdüm .parmağımıla poposunun ucundan kremleri ittim doktor öyle söylemişti ama az . Umarım faydalı olmuştur 🙏
Çok faydalı oldu çok teşekkür ediyorum 🌸
Nurhak B.

Nurhak B.

6 Nisan 2026 18:10
Sevde Çiv
Çok faydalı oldu çok teşekkür ediyorum 🌸
Rica ederim en kısa sürede iyileşir inşallah 🙏 aklınıza takılan başka bi soru varsa 11 aylık bebeği olan bir anne olarak bildiğim kadarıyla cevaplayabilirim
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir