Popoda Çatlak

443 görüntüleme
D

Demet Ş.

28 Aralık 2025 07:30
Merbaba kızımın poposunda çatlak var bu 3.tekrar ediş sadece anne sütü alıyor katı kakası yok anne sütü kakası biraz daha sulu genel olarak zorlanarak kaka yapmaz ama bazen de ıkındığı oluyor ve bu zamanlarda çatlak problemi yaşıyoruz fito krem kullandım ama sanki o çok hızlı ya da etkili bi çözüm olmadı tam iyileşmeden tazeliyor gibi ne yapabilirim hangi kremi kullanabilirim
S

Selin U.

12 Mayıs 2026 13:19
Merhaba. Çözüm bulabildiniz mi?
D

Demet Ş.

12 Mayıs 2026 13:32
Selin Uruç
Merhaba. Çözüm bulabildiniz mi?
Merhaba zamanla geçti net bi çözüm yolu bulamadım şunu yaptım diyemem kantaron yağı sürdüm sürekli hala kullanıyorum bi de geceleri sudocrem sürüyorum genelde
S

Selin U.

12 Mayıs 2026 13:33
Kaka yapacağı zaman çok huzursuz oluyor muydu, ağlıyor canı acıyor diye napacağımı şaştım
D

Demet Ş.

12 Mayıs 2026 16:08
Selin Uruç
Kaka yapacağı zaman çok huzursuz oluyor muydu, ağlıyor canı acıyor diye napacağımı şaştım
Hayır öyle bi huzursuzluğu olmadı çok küçük çatlaklardı kızımdaki doktora gittiniz mi doktor bana fito ve anestol kremi karıştırtmıştı
A

Arda A.

25 Mayıs 2026 12:26
Selin Uruç
Gaz ilacı kullanıyor musunuz?
S

Selin U.

26 Mayıs 2026 07:18
Arda Arslan
Gaz ilacı kullanıyor musunuz?
Evet çok şükür çatlağı da geçti 🥰
A

Arda A.

26 Mayıs 2026 07:39
Selin Uruç
Evet çok şükür çatlağı da geçti 🥰
Benim 2.5 aylık bebeğimde de çatlak var her bezde kaka yapıyor, bu sebeple de iyilesemiyor, hametan ve balaban kullaniyoruz, balaban enfeksiyon olmasın diye, onun dışında da kalın tabaka halinde sudokrem kullanıyoruz, inşallah biz de iyilesiriz
S

Selin U.

26 Mayıs 2026 08:49
Arda Arslan
Benim 2.5 aylık bebeğimde de çatlak var her bezde kaka yapıyor, bu sebeple de iyilesemiyor, hametan ve balaban kullaniyoruz, balaban enfeksiyon olmasın diye, onun dışında da kalın tabaka halinde sudokrem kullanıyoruz, inşallah biz de iyilesiriz
Bu süreçte bence bizi en iyi rahatlatanlardan biri soğuk sıkım zeytinyağını sürmek, diğeri ise oturtma banyosu yaptırmak oldu
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir