Polivit Surup Kullanan Var Mı???

101 görüntüleme
S

Sümeyye D. ..

8 Kasım 2025 09:16
Doktorum bebeğime enfeksiyon geçirdikten sonra polivit surup verdi 4.ay 15 günlük, daha önce kullanan var mı iştah için verdi
Kilosu 7.200 olduğu içinde 2 çay kaşığı dedi
F

F.aydn

8 Kasım 2025 09:27
Ben eczacı bir anne olarak dört aylık bebek için bu ilacı önermem ve kendimde çocuğuma kullanmam kilosu çok iyi bebeğin enfeksiyon geçirdiği için bağışıklığı etkilenmiş olabilir ama anne sütü veya formül mama hangisini alıyorsa bebek vitaminlerini yerine koyacaktır. İştah sorunu yaşaması için çok küçül ayrıca kilosu çok iyi bebeğinizin
G

Gülsün G. K. ..

13 Kasım 2025 21:18
Benim de bebeğime doktor verdi.14 aylık 74 cm boyu, 8.900 kilosu. Doktor kilosuna bakınca hemen zorunlu kan tahlili istedi. Tüm kan tahlilleri normal çıktı. Buna rağmen bu ilaçtan verdi. Hem emiyor hem de normal öğün yemek yiyor. Bence her çocuk farklı. Hepsini bir kategoriye koymamak lazım. İlla kilosu yüksek olacak diye bir şey yok. Olmasına gerek yok, eşim de bende zayıfız. Bana göre kızımın kilosu normal ve gerekli vitaminleri besinlerinden alıyor. Sağlıklı olması benim için daha önemli.
H

Havin

16 Kasım 2025 14:19
Bence bu ilaç kilo yada boy uzatmaz ilaclar yerine gıdalara yönelmeli iştah açmıyor aksine. Bizde ishal yaptı doktora sordum yan etkisi ishal mis bunu kullanınca d vitamini kullanmayın demişti doktor içinde zaten var bu sefer fazla d vitamini olur
S

Sümeyye D. ..

18 Kasım 2025 10:03
Bende kullanmadim açıkçasıvitaminlerbu şekild almasına karşıyım

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir