Plates Topunda Uyuma
91 görüntüleme
M
Melek Ö.
8 Şubat 2026 08:21
4 aylıkken plates topunda uyutmaya başladım 14 aylık hala kesemiyorum. Var mı plates topunda uyuyup vazgeçiren
M
MK ..
8 Şubat 2026 08:55
Bende bunu merak ediyorum dokuz aylık bebeğim hâlâ orda uyuyor vazgeçirmeye çalışıyorum olmuyo

Ümran A.
8 Şubat 2026 09:55
Kolay gelsin öncelikle pilates topu çook zorluyor insanı ve her yere topla gitmek zorunda kalıyorsun 🥲 Ben de kızımı ilk 3-4 ay top üzerinde uyuttum gazlıydı gazına iyi geliyordu ama her yere bizimle geliyordu top🥲 Bir gün 1-2 saat top üzerinde uyutamadım bir ayağımda sallayayım dedim sallayarak uyudu o günden sonra da topta uyutmadım tekrar çok şükür. Şuan 9 aylığız bu seferde ayağa alıştı ama toptan daha iyidir
M
Melek Ö.
8 Şubat 2026 11:07
Bende bunu merak ediyorum dokuz aylık bebeğim hâlâ orda uyuyor vazgeçirmeye çalışıyorum olmuyo
M
Melek Ö.
8 Şubat 2026 11:08
Kolay gelsin öncelikle pilates topu çook zorluyor insanı ve her yere topla gitmek zorunda kalıyorsun 🥲 Ben de kızımı ilk 3-4 ay top üzerinde uyuttum gazlıydı gazına iyi geliyordu ama her yere bizimle geliyordu top🥲 Bir gün 1-2 saat top üzerinde uyutamadım bir ayağımda sallayayım dedim sallayarak uyudu o günden sonra da topta uyutmadım tekrar çok şükür. Şuan 9 aylığız bu seferde ayağa alıştı ama toptan daha iyidir

Ümran A.
8 Şubat 2026 11:11
Siz erken alıştırmışsınız ne güzel benimki 14 aylık öyle bi kerede çok zor artık
B
Buket ..
8 Şubat 2026 11:18
Bende öyle uyutuyordum ama biraz büyüdükçe kendi rahatsız olmaya başladı oturuyor olmam onu rahatsız etti 😂 sonra kucakta uyumaya alıştı şimdi yarı yatar pozisyonda göğsümde uyuyor 9 aylık
S
Sema K.
8 Şubat 2026 22:35
Ben de 5 aydır topta uyutuyorum dizlerim koptu.Uykuya aşırı direniyor nasıl uyutma şekli bulacağım bilmiyorum