Plates Topunda Uyuma

91 görüntüleme
M

Melek Ö.

8 Şubat 2026 08:21
4 aylıkken plates topunda uyutmaya başladım 14 aylık hala kesemiyorum. Var mı plates topunda uyuyup vazgeçiren
M

MK ..

8 Şubat 2026 08:55
Bende bunu merak ediyorum dokuz aylık bebeğim hâlâ orda uyuyor vazgeçirmeye çalışıyorum olmuyo
Ümran A.

Ümran A.

8 Şubat 2026 09:55
Kolay gelsin öncelikle pilates topu çook zorluyor insanı ve her yere topla gitmek zorunda kalıyorsun 🥲 Ben de kızımı ilk 3-4 ay top üzerinde uyuttum gazlıydı gazına iyi geliyordu ama her yere bizimle geliyordu top🥲 Bir gün 1-2 saat top üzerinde uyutamadım bir ayağımda sallayayım dedim sallayarak uyudu o günden sonra da topta uyutmadım tekrar çok şükür. Şuan 9 aylığız bu seferde ayağa alıştı ama toptan daha iyidir
M

Melek Ö.

8 Şubat 2026 11:07

MK

Bende bunu merak ediyorum dokuz aylık bebeğim hâlâ orda uyuyor vazgeçirmeye çalışıyorum olmuyo

zıplamaktan dizlerim ağrıyor artık. Herkes garipsiyor bi ben varım sanıyordum
M

Melek Ö.

8 Şubat 2026 11:08

Ümran Asil

Kolay gelsin öncelikle pilates topu çook zorluyor insanı ve her yere topla gitmek zorunda kalıyorsun 🥲 Ben de kızımı ilk 3-4 ay top üzerinde uyuttum gazlıydı gazına iyi geliyordu ama her yere bizimle geliyordu top🥲 Bir gün 1-2 saat top üzerinde uyutamadım bir ayağımda sallayayım dedim sallayarak uyudu o günden sonra da topta uyutmadım tekrar çok şükür. Şuan 9 aylığız bu seferde ayağa alıştı ama toptan daha iyidir

Siz erken alıştırmışsınız ne güzel benimki 14 aylık öyle bi kerede çok zor artık
Ümran A.

Ümran A.

8 Şubat 2026 11:11

Melek Özen

Siz erken alıştırmışsınız ne güzel benimki 14 aylık öyle bi kerede çok zor artık

Evet biraz büyümüş sizin bebiş ama deneyin yine de alışmaz diye düşünmeyin 🍀
B

Buket ..

8 Şubat 2026 11:18
Bende öyle uyutuyordum ama biraz büyüdükçe kendi rahatsız olmaya başladı oturuyor olmam onu rahatsız etti 😂 sonra kucakta uyumaya alıştı şimdi yarı yatar pozisyonda göğsümde uyuyor 9 aylık
S

Sema K.

8 Şubat 2026 22:35
Ben de 5 aydır topta uyutuyorum dizlerim koptu.Uykuya aşırı direniyor nasıl uyutma şekli bulacağım bilmiyorum

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir