Plastik Yutması

96 görüntüleme
Göktenur B.

Göktenur B.

16 Temmuz 2026 23:20
Büyük oğlum hazır kek yiyordu küçük oğlum da kaşla göz arası poşeti küçük bir parça koparmış ve yuttu hiç bı sıkıntısı yok yemesi içmesi normal solunumda sıkıntı yok hiç bir belirti yok henüz kaka yapmadı ama içime dert oldu bişey olurmu yoksa kakasindan çıkar mı başına gelen varmı
İlsu O. K.

İlsu O. K.

16 Temmuz 2026 23:25
Merhaba; Geçmiş olsun, allah korumuş. Solunum sıkıntısı, morarma, nefes almada zorluk, hırıltı yoksa muhtemelen yutabildi. Kakayla atar bir iki güne.
Göktenur B.

Göktenur B.

16 Temmuz 2026 23:28
İlsu Olcahan Kantarcılar
Merhaba; Geçmiş olsun, allah korumuş. Solunum sıkıntısı, morarma, nefes almada zorluk, hırıltı yoksa muhtemelen yutabildi. Kakayla atar bir iki güne.
Yuttu malesef ben farkettiğimde ağzının içindeydi önce bı öğürme refleksi oldu ama sonrasında yuttu
T

Tuğba B. ..

16 Temmuz 2026 23:33
Hırıltı olmazsa ilerleyen saatleede korkmayın. Kakasından çıkacaktır
Göktenur B.

Göktenur B.

16 Temmuz 2026 23:34
Tuğba Beyazgül
Hırıltı olmazsa ilerleyen saatleede korkmayın. Kakasından çıkacaktır
Teşekkür ederim cevabınız gözlemliyorum şuan
İlsu O. K.

İlsu O. K.

16 Temmuz 2026 23:35
Göktenur Bektaş
Yuttu malesef ben farkettiğimde ağzının içindeydi önce bı öğürme refleksi oldu ama sonrasında yuttu
Çok geçmiş olsun. Olabiliyor malesef böyle şeyler hele ki iki çocukla çok normal.. Bebeğiniz iyi ise endişe etmeyin ama yinede içiniz rahat etmezse bir doktora görünün.
Göktenur B.

Göktenur B.

16 Temmuz 2026 23:43
İlsu Olcahan Kantarcılar
Çok geçmiş olsun. Olabiliyor malesef böyle şeyler hele ki iki çocukla çok normal.. Bebeğiniz iyi ise endişe etmeyin ama yinede içiniz rahat etmezse bir doktora görünün.
Çok teşekkür ederim cevabınız için evet maalesef bazen zorlanıyorum aynı anda ikisini kontrol edemiyorum şükür keyfi yerinde kaka yapmasını bekleyip kontrol edicem eğer çıkmazsa doktora götürücem mutlaka
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir