Plasenta Previa
133 görüntüleme
İ
İlay K.
2 Şubat 2026 22:44
Merhaba 20+5 teyim yaklaşık 1 ay önce plasenta previa teşhisi konuldu ilk başta rahmi tamamen kapatıyormuş. 21 gün progestan iğnesi + istirahatle geçti. Sonraki kontrollerde rahmin ucuna gelmiş ama tam olarak yukarı çıkmamış denildi. Yapışık değilmiş. Yukarı çıkar mı yoksa hep orada kalır mı şansa bağlı sanırım. Bu durumu yaşayan varsa bilgi paylaşırsa sevinirim
O
Ozlem
2 Şubat 2026 22:48
Banada plesanta previa denilmişti. 14 haftalıkken söylemişti doktorum. Zamanla yukarı çıkabilir dedi.Çok şükür zamanla yukarı çıktı.

Kübra E. ..
2 Şubat 2026 22:48
Merhaba bir arkadaşım da aynı durumdaydı hamileliğinin sonlarına doğru bu durumu düzelmişti tam olarak kaçıncı haftada hatırlamıyorum ama son zamanlarını kafası rahat geçirmişti. Siz de kendinizi yormayın bol bol dinlenin inşallah sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alıcaksınız 🙏
D
Devran ..
2 Şubat 2026 23:21
Eeet doguma yakin kendini yukari çekiyor bendede vardi hamileligimde ogrendigimde 4 aylik falandı yeri geldiginde çok zorlanıyordum öncelikle yürüdügumde beni rihatsiz ediyordu 4 kere falan kontrolumde hiç değişiklik yok tü diyirdu doğumuna yakın olunca son kontrolünde doktor hersey yolunda normal dogum yapabilirsin demisti öylede oldu merak etmeyin korkulacak bisey degil

Aslıhan
2 Şubat 2026 23:34
Benimki de zamanla kendiliğinden yukarı çıkmıştı. İstirahat edin bol bol
E
Elif D.
5 Şubat 2026 20:26
Bende plesanta previa değilde plesantanda darlık var dedi kan sulandırıcı kullanmaya başladım kullandıktan 2 gün sonra kanamam oldu ara verdi ilaca sonra şimdi tekrar başladım bebeğime bişey olcak diye korkuyorum böyle bi durum yaşayan var mı