Plansız Sezeryan

256 görüntüleme
K

Kübra Y.

29 Ağustos 2025 12:50
37 . Hafta kontrole gitmiştim. Her şey yolunda idi. Hatta doktorum 4 günde bir gel demişti. Nts'ye girdim sancılar normaldi. Tansiyonumu ölçtülrr ve yüksek çıktı. Doktorum hemen idrar tahlili istedi ve yatışımı verdi. Normal doğum istediğim için suni sancı verdi. Yaklaşık 12 saat suni sancı çektim. İdrar testim normal çıktı. Hiçbir sorun yoktu. Açılmam olmadığı için doktorum sezeryana aldı bebekte strese girmeye başlamıştı. Gece sezeryan ile doğum yaptım. Korktuğum gbı olmadı rahat geçirdim süreci ö
Deniz M. G.

Deniz M. G.

1 Eylül 2025 18:09
Bir şeyi merak ettim idrar sonucunuz çıkmadan mı suni sancı verdiler ?
K

Kübra Y.

2 Eylül 2025 14:30
Evet çıkmadan yatış yapıldı ve suni sancı verildi
Deniz M. G.

Deniz M. G.

2 Eylül 2025 18:38
Bende aynı süreci yaşadım 36. Haftalıkken tansiyonum yükseldi. Yatışım yapıldı Protein kaçağı var mı diye bakmak için bir gün boyunca idrar topladım sonra sonucuma göre gebelik zehirlenmesi olmadığını söyledi doktorum taburcu oldum. 40. Haftada bebeğimi doğurdum.
Deniz M. G.

Deniz M. G.

2 Eylül 2025 18:38
Tahlil sonucu çıkmadan suni sancı vermelerine şaşırdım.
K

Kübra Y.

3 Eylül 2025 05:21
Sizi beklemişler Deniz hanım ne güzel beni beklemediler malesef. O an düşünemedim keşke izin vermeseydim.
Deniz M. G.

Deniz M. G.

4 Eylül 2025 06:23
İnsan ne yapacağını şaşırıyor zaten olumsuz bir şey yaşayınca. Sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almışsınız önemli olan bu.
K

Kübra Y.

4 Eylül 2025 07:52
Evet çok şükür erken doğum oldu ama solunum sıkıntısı çıkmadı. Küveze alınmadık. Benim sadece rahmimi zor toparladı doktorum ( konuşmaları böyle idi ameliyathanede)

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir