Pişik ve Egzema
122 görüntüleme
A
Abdulmuttalib Ö.
11 Mart 2026 23:29
Bebeğimizde eklem yerleri kulak arkası boyun bölgesi pişik ve sonrasında oluşan egzemaya benzer birşeyler oluştu doktorumuzun verdiği kremleri kullandık fakat geçmiyor ne önerirsiniz.
C
Cansel t. ..
11 Mart 2026 23:31
Benim bebegimde 10 aylık ıslık gibi döküntüler var neden kaynaklı bilmiyorum ne yapmam gerekli

Fatime K. ..
11 Mart 2026 23:32
Merhabalar benim bebeğim de egzama fito krem verdi . Bir krem daha ismini şuan hatırlayamadım. Sürmeme rağmen gene tekrar ediyor bende ne yapacağımı bilmiyorum üstüne kaşıyor kendini de .
C
Ceren K.
11 Mart 2026 23:34
Bi alerji doktoruna görünün kanda veya ciltte testle alerjiyi saptayın . Yüksek ihtimal süt ve yumurta çıkabilir . Bebeğim şuan 9 aylık ve 3. Aydan beri aynı şikayetleri yaşadık . Emiyorsa anne diyet yapmadan geçmiyor mama ile besleniyorsa maması değişicek ancak o zaman döküntüler gidiyor .
T
Tgbaydn
11 Mart 2026 23:46
Benim bebegim de aynı şekildeydi doktorumuz advantan krem önerdi sürdügümde geçiriyor

Fatma A. U.
11 Mart 2026 23:58
Alerjisi olabilir bir alerji doktoruna götürün bence
Benim kızımın kurulukları kızarıklıkları hiç geçmiyordu mama değiştirdik diyet yaptık süt alerjisi olduğu ortaya çıktı geçmeyen bişeyse mutlaka test yaptırın
Benim kızımın kurulukları kızarıklıkları hiç geçmiyordu mama değiştirdik diyet yaptık süt alerjisi olduğu ortaya çıktı geçmeyen bişeyse mutlaka test yaptırın
Yükleniyor...