Pişik Sorunu

1016 görüntüleme
N

Nurşah K.

30 Haziran 2026 22:58
Oğlumun poposunda ve penisinin çevresinde çok kızarıklık oluyor. 10,5 aylık yediği şeylerden mi oluyor acaba? Uzun süredir yoktu farklı bir şey denetmedim. Bi süre geçiyor bu aralar kaka yaptıktan sonra kıpkırmızı. Var mı bu durumu yaşayan ve çözümü olan. Altını açık bırakıyorum. Pişik kremi kullandım 3 farklı marka. Altını hep yıkayıp kuruluyorum. Ve bezi hiç uzun süre tutmuyorum. Bunlar dışında önerisi olan varsa lütfen paylaşın
L

Lütfiye Z. ..

30 Haziran 2026 23:08
Sizinki baya yaygın anladığım kadarıyla pişik olduğundan emin misiniz? Mantarlaşmış olabilir bir doktor fikri alın bence
B

Beyza

30 Haziran 2026 23:09
asitli şeyler yedirmemeye çalışın. Domates yapıyor diye biliyorum özellikle bizde yaşadık. Sudocrem pişik kremi tek kullanmada neredeyse geçiriyor denemediyseniz öneririm. Her şey i denemişsiniz başka bir şey de yok sanırım
N

Nurşah K.

30 Haziran 2026 23:11
Lütfiye Zırh
Sizinki baya yaygın anladığım kadarıyla pişik olduğundan emin misiniz? Mantarlaşmış olabilir bir doktor fikri alın bence
Yok mantar değil mantar olan bebek gördüm mantar alanında krem sürmeyince geçmiyo ama bizimki geçiyor 1-2 gün sonra tekrar oluyor
N

Nurşah K.

30 Haziran 2026 23:12
Beyza
asitli şeyler yedirmemeye çalışın. Domates yapıyor diye biliyorum özellikle bizde yaşadık. Sudocrem pişik kremi tek kullanmada neredeyse geçiriyor denemediyseniz öneririm. Her şey i denemişsiniz başka bir şey de yok sanırım
Sudocrem candır evet en iyi olan o ama o da bu sıra bira etki etmemeye başladı, çok uzun süreli kullanmakta istemiyorum içeriğinden dolayı
L

Lütfiye Z. ..

30 Haziran 2026 23:15
Sanırım bir gıdaya karşı oluşmuş kızarmanın olduğu günler yedirdiklerinizi kontrol edin bizde çilek normalde sıkıntı çıkarmamıştı. Bu ara fazla tüketince pişik oldu kestim yemesini mesela
N

Nurşah K.

30 Haziran 2026 23:18
Lütfiye Zırh
Sanırım bir gıdaya karşı oluşmuş kızarmanın olduğu günler yedirdiklerinizi kontrol edin bizde çilek normalde sıkıntı çıkarmamıştı. Bu ara fazla tüketince pişik oldu kestim yemesini mesela
Bende bugün uzun zaman sonra domates verdim beyza hanım aydınlattı beni biraz sanırım ondan oldu
İ

İpek B. Z.

30 Haziran 2026 23:22
Nurşah Kozallık
Yok mantar değil mantar olan bebek gördüm mantar alanında krem sürmeyince geçmiyo ama bizimki geçiyor 1-2 gün sonra tekrar oluyor
Geçmiş olsun. Benim oğlumda da ayni sorun vardi, bir sürü krem denedik, gecici cözüm oldu ve tekrarladı. Burada birkac anne tüpte arko krem önermişti, tesadüf görmüştüm ve icimden öyle sey olur mu ya demiştim. Bir gün kuzenim de ayni sekilde geçirdiğini söyleyince denemeye karar verdim ve yaklasik 3 aydir kullanıyorum, pişikten eser kalmadi. Bi deneyin derim.
N

Nurşah K.

30 Haziran 2026 23:23
İpek B Z
Geçmiş olsun. Benim oğlumda da ayni sorun vardi, bir sürü krem denedik, gecici cözüm oldu ve tekrarladı. Burada birkac anne tüpte arko krem önermişti, tesadüf görmüştüm ve icimden öyle sey olur mu ya demiştim. Bir gün kuzenim de ayni sekilde geçirdiğini söyleyince denemeye karar verdim ve yaklasik 3 aydir kullanıyorum, pişikten eser kalmadi. Bi deneyin derim.
hiç denemedim deneyeceğim çok teşekkür ederim
E

Esma T.

1 Temmuz 2026 05:26
Hametan kullanıyorum ben pişik olduğunda geçiyo hemen
L

Leyla O.

1 Temmuz 2026 08:18
Islak mendil kullanmayın, mümkünse bez değişimlerinde yıkayabilirsiniz, tam kuruladığınızdan emin olun, cilt bariyerini bozmayacak şekilde krem kullanabilirsiniz. Sık bez değiştirin, alerjiyi göz önünde bulundurabilirsiniz, asitli gıdalardan uzun durun bir süre, sık tekrarlıyorsa mantarı da göz önünde bulundurabilirsiniz
G

Gamze D. S.

1 Temmuz 2026 09:30
Bende bı yenidogan yıgun bakım hemşiresi olarak hametan kullanıom anında gecırıo kızarıklıgı falan mavı olanı ama
G

Gülcan Ş.

1 Temmuz 2026 09:40
Kavun çilek domates kivi bunlar bizde aşşırı pişik yapıyor fitto fuccicort dönüşümlü kullanınca bizimkini anca geçiriyor doktor öneriysele kullanıyorum bilgidiğim kadarıyla fuccicort antibiyotikli cildi inceltiyor ama başka şeylerde fayda etmiyor
N

Nurşah K.

6 Temmuz 2026 21:31
Kızlar domatesten olmuş kesince düzeldi, hepinize verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim ♥️
F

Fatıma K.

9 Ağustos 2026 15:43
Poposunda kızarık uç ucunda beyazımsı gibi bir şeyler var bu nedir
Ş

Şeyma Ö.

20 Ağustos 2026 01:42
Ben pişik olup mantara benzer bir pişiğe doğru gidiyorsa hametanla (mavi) hamazinc karıştırıp öyle sürüyorum en iyi bize o geliyor
F

Fatma A.

22 Ağustos 2026 21:28
Bizede hamazinc verdi hic bir ise yaramadi
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir