Pişik Mantara Çeviriyor

74 görüntüleme
A

Aleyna K.

21 Temmuz 2025 06:01
18 aylık kızımı doğduğu günden beri ıslak mendili yıkayıp kullanırım sonra kurulayıp öyle bez bağlıyorum. 1 yaşına kadar problem yoktu ama uzun süredir azıcık pişik olsa hemen üstü beyaz kabarcıklı mantara çeviriyor. Hatta yaz sıcaklarından sebep boynunun altı pişik olmuş ora bile mantara çevirmiş. Herkesin kullandığı bilindik pişik kremleri daha da tetikliyor. Sürekli travazol antibiyotikli krem kullanmam ne kadar doğru bilmiyorum. Çinko bazlı pişik kreminde hametanın bi maddesi olduğu için yazamıyorlar çünkü hametan alerji yapıyo. Mantarı da genital kısımda başlayıp kuyruk sokumuna kadar ilerliyor. Ne yapmam lazım yardımcı olursanız sevinirim
Hanife A. .

Hanife A. ..

21 Temmuz 2025 06:42
Pisisgin sebebini araştırmanız gereklidir belki? Sıcaklardan mi oluyor yoksa yediği bir şey mi. Benim bebeğimin geçmeyen pisigi vardı süt urunlerini kestim pisigi de geçti.
A

Aleyna K.

21 Temmuz 2025 06:50
Pişik olan bi bebek değil normalde ama en ufak kızarıklık mantara ceviriyo.
H

Hatice G. ..

21 Temmuz 2025 07:06
Merhaba aynı sorun benim bebegim de de 3 ay boyunca vardı doktor oceral krem ve anestol yazmıştı tabi çogu kremde oldugu gibi bunlarda kortizonlu o yüzden 3 gün kullanmamızı önerdi doktor hayatımızdan ıslak mendili çıkardık sürekli yıkıyorum. Sonra gün içinde bol bol havalandırıyorum. Uyuyunca bezini çıkarıyorum altına alt açma bezi seriyorum. Çok şükür geçti mantar ve pişik. Birde çinko Pomatlı krem kullanın. Genital bölgeye krem sürerken her yere degil sadece sorunlu bölgeye çok ince bir şekilde uygulanması gerektiğini söylemişti doktor. Birde bez değişimi yaptık sorun tamamen kalktı ortadan.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir