Pişik Kremi Önerisi

283 görüntüleme
M

Merve

11 Ağustos 2026 10:12
Bebeğim 1 yaş doğduğundan beri sdocrem kullanıyordum diş çıkarma döneminde aşırı pişik oldu eczaneden aldığım bir krem ile geçti şimdi günlük kullanım için önerdiğiniz memnun kaldığınız pişik kremi var mı anneler
m

mrss

11 Ağustos 2026 10:15
Merhabalar mustela kullanıyorum gayet memnunum
R

Rojda Y.

Premium Üye
11 Ağustos 2026 10:17
Ben de musteladan çok memnunum
M

Melahat G. S.

11 Ağustos 2026 10:28
Mustela ve Bulgaristan kremi var zdrave krem bebe diye geçiyor onuda öneririm
G

Gül K. ..

11 Ağustos 2026 10:32
Aile hekimi yazmıştı hamazinc aynı gün kesiyor pişiginu onu kullanıyorum 5 aydır tüpü küçük ama etkili eczenaden reçetesiz temin edilebiliyor
N

Nazlıcan

Premium Üye
11 Ağustos 2026 10:36
Weleda baby parfümsüz olanı kullanıyorum çok memnunum tek sürüşte pişiği geçiriyor, incia da aynı içerikliymiş ama onu kullanmadım henüz
M

Merve

11 Ağustos 2026 10:38
Nazlıcan
Weleda baby parfümsüz olanı kullanıyorum çok memnunum tek sürüşte pişiği geçiriyor, incia da aynı içerikliymiş ama onu kullanmadım henüz
Günlük kullanıma uygun mudur nazlican hanım teşekkür ederim
M

Merve

11 Ağustos 2026 10:38
Gül Karakuş
Aile hekimi yazmıştı hamazinc aynı gün kesiyor pişiginu onu kullanıyorum 5 aydır tüpü küçük ama etkili eczenaden reçetesiz temin edilebiliyor
Bunu duydum evet ama günde bir kez kullanın falan diyorlar günlük kullanıma uygun mudur
M

Merve

11 Ağustos 2026 10:39
Melahat G. S.
Mustela ve Bulgaristan kremi var zdrave krem bebe diye geçiyor onuda öneririm
Teşekkür ederimmm
G

Gül K. ..

11 Ağustos 2026 10:41
Merve
Bunu duydum evet ama günde bir kez kullanın falan diyorlar günlük kullanıma uygun mudur
Çinko oksit içerdiği için uygun olduğu söyleniyor aynı gün kestiği için pişigi günlük kullanımda gerekmiyor zaten kalın bir tabaka halinde sürüyorum sönüyor pişigi hemen yinede sizde bir araştırın içiniz rahat etsin
N

Nazlıcan

Premium Üye
11 Ağustos 2026 10:42
Merve
Günlük kullanıma uygun mudur nazlican hanım teşekkür ederim
Evet uygun tabii ki, bebeğim 6 aylık ben 2,5 aylıktan beri onu kullanıyorum sürekli, o zamandan beri hiç kızarıklık dahi olmadı, öncesinde yara boyutuna gelip kanayan bi pişik geçirdik. Bu krem iyi geldi bize
N

Nadire A.

11 Ağustos 2026 10:45
Mustela kullanıyorum çok memnunum
L

Leyla V.

11 Ağustos 2026 10:56
Merhaba benim çocuklar kilolu olduğu için bende pişik problemi çok yaşadık yazdığınız bir çok kremi kullandım bizde hametanın sarı rengi çok işe yaradı ve çocuğu pişik yapan ıslak kalması ıslak mendili yıkayıp kullanıyorum sonra tuvalet kağıdı daha yumuşak olduğu için onunla kurutuyorum pişiğimiz geçiyor kantron yağı da mucizevi bir etki gösteriyor akşam sürüyorum sabahına geçmiş oluyor
E

Elif A.

11 Ağustos 2026 11:09
bepantol pişik önleyici bize iyi geldi onun dışında yukarıda yazılan kremlerin hepsini denedik bize iyi gelmedi
F

Feride Ö. B.

11 Ağustos 2026 11:33
Öneri ; pişik için Mustela , uzun süre bebeğin altını değiştirmediğimizde örneğin gece uykusunda yıkanmış popoya ince bir kat halinde Bepanthol Baby bu sayede cıs ya da kakanın yakıcı etkisinden de koruyor ince bir bariyer oluşturuyor arasında günlük kullanıma uygun doğduğundan beri bu şekilde ilerledim ve hiç pişik olmadı
F

Feride Ö. B.

11 Ağustos 2026 11:36
Feride Özdemir Başol
Öneri ; pişik için Mustela , uzun süre bebeğin altını değiştirmediğimizde örneğin gece uykusunda yıkanmış popoya ince bir kat halinde Bepanthol Baby bu sayede cıs ya da kakanın yakıcı etkisinden de koruyor ince bir bariyer oluşturuyor arasında günlük kullanıma uygun doğduğundan beri bu şekilde ilerledim ve hiç pişik olmadı
Ve bunlara ek olarak saf su içeren losyonsuz islak mendiller kullandım, bebek bezi zaten tamamen şans neye reaksiyon vereceği belli olmuyor mümkün olduğunca kaka yaptığında yıkadım ve ıslakken poposu bezlemedim kurumasını bekledim ya da kuruttum
F

Feride Ö. B.

11 Ağustos 2026 11:37
Feride Özdemir Başol
Ve bunlara ek olarak saf su içeren losyonsuz islak mendiller kullandım, bebek bezi zaten tamamen şans neye reaksiyon vereceği belli olmuyor mümkün olduğunca kaka yaptığında yıkadım ve ıslakken poposu bezlemedim kurumasını bekledim ya da kuruttum
Bu şekilde ilerlediğimde ise ebebek markası aldığım en ucuz bez’de bile pişik yaşamadım
Y

Yüsra T. ..

11 Ağustos 2026 11:48
Ben suducrem kullanıyorum hiç pişik olmadık günlük kullanıma uygun bir ürün, özellikle büyük tuvaletinin arkasından hemen sürerim öyle kalın bir tabaka değil ince ve yedirerek hiç bir kremi kalın bir tabaka şeklinde sürmemenizi öneririm daha çok pişik oluşur gözeneklerinin hava alması lazım. Bu kremi ben gece uykusuna geçirmeden öncede sürerim gece boyunca alt değişimi yapmam çünkü gece büyük tuvaletini yapmıyor benim bebeğim böylelikle uykularında bölünmüyor pişik sorununa yaşamıyoruz
L

Leyla V.

11 Ağustos 2026 11:50
Günlük olarak krem sürmenizi tavsiye etmiyorum yada kremden sürdü kremin kuruyana kadar bez açık kalsın çocuğu kirli bez kadar nemli kalması da pişik ediyor çünkü
Nur Z.

Nur Z.

11 Ağustos 2026 11:57
Hamazinc çok iyi geliyor
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir