Pişik Kremi
379 görüntüleme

Elif T.
9 Haziran 2026 14:37
Merhaba bebeğimin poposu pişik olmuş sudo cream sürdüm fakat faydası olmadı önerebileceğiniz bir krem var mı?
Ş
Şeyma G. C.
9 Haziran 2026 14:51
Merhaba, ben mustela kullanıyorum gayet memnunum. Hamazinc krem çinko oksit içerdiği için o da işimizi görmüştü
L
Leyla Y.
9 Haziran 2026 14:58
Ben bir doktordan dinlemiştim sudo krem bebeklere uygun değil diye. Ben bepamtol pişik önleyici krem kullanıyorum. Çok memnunum
E
Elif E.
9 Haziran 2026 15:04
Havalandır çok krem sürme ıslak mendil kullanmayın pamuklar var preslenmiş suyla silin

Göktenur B.
9 Haziran 2026 15:33
İki çocuğum var ikisinde de Bepanthol kullandım çoğu markayı denedim ama hem pişik olmayı engelliyor hemde pişik varsa hemen geçiriyor
Ö
Özge T.
9 Haziran 2026 16:23
Incia ve bepanten baby kullanıyorum dönüşümlü, eğer çok artmışsa bunların üstüne pudra serpiyorum tertemiz çıkıyor
T
Tuğçe T. K. ..
9 Haziran 2026 17:26
Hametol kızımın aşırı pişiğine çok iyi geldi başka bir sürü krem denedim hiçbiri fayda etmedi deneyebilirsin eczaneden alıp
B
Büşra E. ..
9 Haziran 2026 17:37
Günde üç dört kere lavaboda hızlıca hacışakir sabınla yıka çok iyi durula kurula hemen bezini kapatma
İ
İnanç B.
9 Haziran 2026 18:50
Benim bebeğim de ileri derecede oldu pişiği mantar tarzı bepanthol Hametan furacin Rifoxtem bunları karıştırıp sürmemizi söyledi doktor günde 3 defa yeterli oluyordu poposunu havalandırdım gün içinde ıslak mendil kullanmadım 5 aylık oldu hala kullanmıyorum
Yükleniyor...