Pişik Kremi

379 görüntüleme
Elif T.

Elif T.

9 Haziran 2026 14:37
Merhaba bebeğimin poposu pişik olmuş sudo cream sürdüm fakat faydası olmadı önerebileceğiniz bir krem var mı?
Ş

Şeyma G. C.

9 Haziran 2026 14:51
Merhaba, ben mustela kullanıyorum gayet memnunum. Hamazinc krem çinko oksit içerdiği için o da işimizi görmüştü
L

Leyla Y.

9 Haziran 2026 14:58
Ben bir doktordan dinlemiştim sudo krem bebeklere uygun değil diye. Ben bepamtol pişik önleyici krem kullanıyorum. Çok memnunum
E

Elif E.

9 Haziran 2026 15:04
Havalandır çok krem sürme ıslak mendil kullanmayın pamuklar var preslenmiş suyla silin
Göktenur B.

Göktenur B.

9 Haziran 2026 15:33
İki çocuğum var ikisinde de Bepanthol kullandım çoğu markayı denedim ama hem pişik olmayı engelliyor hemde pişik varsa hemen geçiriyor
Ö

Özge T.

9 Haziran 2026 16:23
Incia ve bepanten baby kullanıyorum dönüşümlü, eğer çok artmışsa bunların üstüne pudra serpiyorum tertemiz çıkıyor
T

Tuğçe T. K. ..

9 Haziran 2026 17:26
Hametol kızımın aşırı pişiğine çok iyi geldi başka bir sürü krem denedim hiçbiri fayda etmedi deneyebilirsin eczaneden alıp
B

Büşra E. ..

9 Haziran 2026 17:37
Günde üç dört kere lavaboda hızlıca hacışakir sabınla yıka çok iyi durula kurula hemen bezini kapatma
İ

İnanç B.

9 Haziran 2026 18:50
Benim bebeğim de ileri derecede oldu pişiği mantar tarzı bepanthol Hametan furacin Rifoxtem bunları karıştırıp sürmemizi söyledi doktor günde 3 defa yeterli oluyordu poposunu havalandırdım gün içinde ıslak mendil kullanmadım 5 aylık oldu hala kullanmıyorum
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir