Pişik Kremi
204 görüntüleme
S
Seda B.
25 Mayıs 2026 19:52
Bebeğimin 1 haftadır geçmeyen pişiği var. Hamazing aldık hafifler gibi oldu ama tekrardan yineledi. Sudokrem aldık faydasını maalesef görmedik. Bez olarak prima kullanmamıza rağmen acaba bez mi pişik yapıyor diye düşünmeye başladım. Ne yapmam gerekiyor ne iyi gelir bu süreçte bilmiyorum. 1 yaşında bu zamana kadar hiç pişik olmadık. Lütfen deneyimlerinizi benimlede paylaşın
E
Ebru
25 Mayıs 2026 19:56
Seda hanım prima premium kullanmıştık biz kızımda hafif pişik yaptı ilginç bir şekilde bıraktık molfix ve sleepy kullanıyoruz şu an. Pişik kremi bepanthol var bizde memnunuz ama o daha çok pişik önleyici özellikte bir krem var olan pişiğe etki eder mi bilemiyorum.
K
Kader K.
25 Mayıs 2026 20:02
Hametam kullanıyoruz biz iyi geliyor
A
Asel B.
25 Mayıs 2026 20:02
Pişik krem olarak Mustela baya iyi yardım ediyor bize, zaten çok nadir pişik olur diğer markalar iyi gelmedi, mustela vücut losoyon ve stelatopia serisi iyi geliyor egzema gibi alerjik oluyor kızım bazen , yani kısacası krem ve nemlendirme konusunda Mustela öneririm
S
Seda B.
25 Mayıs 2026 20:04
Seda hanım prima premium kullanmıştık biz kızımda hafif pişik yaptı ilginç bir şekilde bıraktık molfix ve sleepy kullanıyoruz şu an. Pişik kremi bepanthol var bizde memnunuz ama o daha çok pişik önleyici özellikte bir krem var olan pişiğe etki eder mi bilemiyorum.
S
Seda B.
25 Mayıs 2026 20:07
Pişik krem olarak Mustela baya iyi yardım ediyor bize, zaten çok nadir pişik olur diğer markalar iyi gelmedi, mustela vücut losoyon ve stelatopia serisi iyi geliyor egzema gibi alerjik oluyor kızım bazen , yani kısacası krem ve nemlendirme konusunda Mustela öneririm
B
Burcu E.
Premium Üye
25 Mayıs 2026 20:26
Ben altını aldıktan sonra havlu ile kuruluyorum her defasında pisik kremi ya bepantol yada sudocrem suruyorum bol bol havalandirin gun içersinde pamuk degdirmeyin. Elinizden geldigince musluk suyu ile yikayin poposunu temizlemek icin
K
Kübra K.
25 Mayıs 2026 20:29
Benim kızımda sürekli oluyor artık kronikleşti ve tüm kremleri denedim hiçbiri fayda vermedi en son travazol fucidin ve bepanthol pişik kremini karıştırdım sürdüm ilk denemede bile baya fayda sağladı

Mavi ..
25 Mayıs 2026 20:51
Merhaba, Oksizinc % 40 Çinko Oksit Pomat kullandım yanı bir hafta içinde nasıl oldu anlamadım geçmeyince bunu kullandım. İnce bir tabaka sürdüm orayı kuruttu resmen. Ve altını gün içinde yeşil sabunla yıkadım kuruttum. Geçti arada kullanıyorum. 200 TL’ye aldım.
B
Berfin N. G. D. ..
25 Mayıs 2026 20:51
Islak mendilini değiştirdiniz mi? içeriğinde acid olan ıslak mendilleri pişik yapıyor, krem olarak da tyrosd ve hametanı karıştırıyorum bol bol havalandırma ve her bez değişiminde yıkayıp kuruluyorum.

Mavi ..
25 Mayıs 2026 20:53
Geçtikten sonrada herhangi bir pişik kremi kullanın. Önleyici olarak
S
Seda B.
25 Mayıs 2026 21:28
Islak mendilini değiştirdiniz mi? içeriğinde acid olan ıslak mendilleri pişik yapıyor, krem olarak da tyrosd ve hametanı karıştırıyorum bol bol havalandırma ve her bez değişiminde yıkayıp kuruluyorum.
S
Seda B.
25 Mayıs 2026 21:31
Geçtikten sonrada herhangi bir pişik kremi kullanın. Önleyici olarak
S
Seda B.
25 Mayıs 2026 21:44
Merhaba, Oksizinc % 40 Çinko Oksit Pomat kullandım yanı bir hafta içinde nasıl oldu anlamadım geçmeyince bunu kullandım. İnce bir tabaka sürdüm orayı kuruttu resmen. Ve altını gün içinde yeşil sabunla yıkadım kuruttum. Geçti arada kullanıyorum. 200 TL’ye aldım.

Mavi ..
25 Mayıs 2026 22:53
Kremi almayı düşünüyorum. Kaç güne geçti pişiğiniz kremi sürünce

Mavi ..
25 Mayıs 2026 22:57
Bu zamana kadar bir çok markanın pişik önleyici kremini kullandık. Kullanmaya da devam ediyoruz ama nerde yanlış yaptık inanın bilmiyorum
Yükleniyor...