Pişik Kremi

111 görüntüleme
İ

İpek T.

20 Haziran 2025 07:00
Pişik kremini sürekli her bez değiştirmede sürmek zararlı mı? (Mustela pişik önleyici krem gibi)
B

Büşra G.

20 Haziran 2025 07:12
Ne kadar az kimyasal ile ciltlerini temas ettirirsek o kadar iyi . Çünkü cilt kremleri emiyor. Ben sadece kaka yaptığında krem sürüyorum
T

Tülin Y. İ.

20 Haziran 2025 07:32
İncianın pişik kremini öneririm size aşırı memnunum ve organik içerisinde herhangi bir kimyasal yok ve pişiği de hemen geçiyor. Her bez değiştirme de değil sadece kaka yaptığında ara ara sğrmenğz bile yeter
E

Esma A.

20 Haziran 2025 07:48
Havalarda hazır ısınmışken poposunu yıkayın ben öyle yapıyorum pişik olmuyor çok fazla krem sürmeyede gerek kalmıyor
Elif İ. D.

Elif İ. D.

20 Haziran 2025 07:49
Ben de incia’nın pişik kremini kullanıyorum ama arada zeytinyağı sürüyorum krem dışında. Yaz aylarına girdiğimiz için daha çok rahatsız ediyor bez kızarıyor bebeğimin poposu ve bacaklarının bez geldiği kısımları o yüzden krem artı zeytinyağıyla devam ediyorum 4.5 aydır hiç sorun yaşamadım çok şükür
D

Damla K.

20 Haziran 2025 08:09
Bende her kaka yaptığında sürüyorum Bepanthol baby pişik önleyici ama doktor kızımda çok uygulamamı söyledi vajinal yapışıklık riskini artırıyormuş dikkatli kullanmak lazım

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir