Pişik İçin Kesin Çözüm
95 görüntüleme
R
Rabia T.
28 Kasım 2025 19:57
Merhaba hanımlar bilmeyen anneler varsa diye yazmak istedim.
Bebeğimin altını pamuğu ıslatıp siliyorum. Yumuşak kuru bezle kuruluyorum ıslak kalmaması önemli.
Sonra yeşil tüp Arko krem var onu sürüyorum 5 dk havalandırın kapatın altını. 1 gün olmadı 2 güne piştikten eser kalmıyor. Deneyenler benim bebeğim içinde dua ederse çok sevinirim çok gazlı bi erkek bebeğim var ne gecemiz belli ne gündüzümüz. Allah hepimizin yardımcısı olsun
Bebeğimin altını pamuğu ıslatıp siliyorum. Yumuşak kuru bezle kuruluyorum ıslak kalmaması önemli.
Sonra yeşil tüp Arko krem var onu sürüyorum 5 dk havalandırın kapatın altını. 1 gün olmadı 2 güne piştikten eser kalmıyor. Deneyenler benim bebeğim içinde dua ederse çok sevinirim çok gazlı bi erkek bebeğim var ne gecemiz belli ne gündüzümüz. Allah hepimizin yardımcısı olsun
B
Buket ..
28 Kasım 2025 20:11
İçeriğinde parfüm vb bileşenler var bebek poposuna sürmek ne kadar doğru olur bilemedim onun yerine çinko oksit içeren daha sade kremler kullanılabilir 🙄
Allah hepimize sabır ,bebişlerimize sağlık huzur versin❤️
Allah hepimize sabır ,bebişlerimize sağlık huzur versin❤️
H
Hülya B.
28 Kasım 2025 20:12
Gaz için de adaçayı yağını öneriyorum. Ayaklarının altına ve karnına masaj yaparak uygulayın,arkasından bacak masajı yapın. Sabah akşam uygulayın. Benim bebeğim de çok gazlıydı 3.ayda gazdan eser kalmadı.
E
Emel
28 Kasım 2025 20:19
Gaz İcin karnına sıcak havlu koyuyordum🥺 cok cabuk buyuyorlar gaz sancısından eser yok simdi dis basladı pişik kremi olarak da sudocrem kullanıyoruzbiz🙌
E
Elif K.
30 Kasım 2025 14:44
Arko kremi çok duydum ama hiç denemedim bizimde pişik sorunumuz var