Pişik Gibi Bişey

89 görüntüleme
Z

Zeynep A.

27 Kasım 2025 08:56
Merhaba bebeğimin 6 aylık poposunda pişik gibi kırmızılık belli bölgelerinde kabarma ve birtanede ucu beyaz sivilce çıkmış bir kaç gündür kızarıklık vardı mustela ve sudokrem kullanıyorum her alt açmada tamamen sulu pamukla silip tekrar sürüyorum neden olmuş olabilir doktora gitmek gerekirmi fikri olan var mı?
A

Asil Y.

27 Kasım 2025 09:35
Benim bebeğimde 2 aylık geçmeyen bi pişik ve kabarcık şeklinde bir sürü krem kullandım giymediğim doktor kalmadı hala aynı
Fatma A. U.

Fatma A. U.

27 Kasım 2025 09:47
Kantaron yağı deneyin bence iyi geliyor
M

Merve T. O.

27 Kasım 2025 10:03
Alt değişimlerinde bebeği ıslak nemli bırakmamak gerekiyormuş, nemli kalması pişiğe sebep oluyormuş. Bir de sudokrem gibi kremler pişik olmadan ömce kullanılacak kremlermiş, pişik olduktan sonra iyileştirici başka kremler kullanmak gerekiyor. Benim kızım da 2 haftalıkken pişik olmuştu doktor bu önerileri yapmıştı, 2 tane krem verdi onlarla geçmişti pişiği
A

Asi

28 Kasım 2025 02:47
benim bebegim de yaklasik 2 ay boyunca pisikti, her seyi denedim.bezler, kremler.. en son gun icerisinde firsat buldukca bezsiz biraktim, alt acma ortusu serip. desitin adinda cok guclu bir pisik kremi kullandim fakat fayda etmedi. sudokrem ise yaradi fakat oyle ince bir tabaka seklinde degil gercekten epey kalin bir tabaka surmem gerekti ve iki gunde gecti sudokremi bu sekilde kullandim.bana da bir aile dostumuz tavsiye etmisti. belki sizde de ise yarar.tabi mantar olusmadiysa. mantar olustuysa antifungal krem kullanmaniz gerekir, bunu da doktor gozetiminde yapmaniz gerekir.gecmis olsun.
Z

Zeynep A.

29 Kasım 2025 13:00
Çok teşekkürler herkese

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir