Pişik Deneyimi

292 görüntüleme
Göktenur B.

Göktenur B.

18 Ağustos 2026 19:37
Bize piştikte iyi gelen bir ürün keşfettim onu yazmak istedim belki işinize yarar sevgili anneler oğlum sürekli pişik olan bı çocuk değil 1 yaşında iki defa pişik geçirdik tüm marka pişik kremlerini kullanmış biri olarak bize sadece bephtantol iyi geliyor geçen gün elimde başka bı marka pişik kremi vardı onu sürdüm pişiğimiz olmamasına rağmen sadece bı günde pişik oldu ve küçük küçük sivilce gibi oldu ilk defa bu kadar kötü oldu ben genelde indirim dönemlerinde internetten sipariş veriyorum yedekli elimde Bepanthol olmadığı için bu bildiğimiz hero sticler var ya babyton marka bendeki onu sürdüm ve iki günde iz kalmadı keşke fotoğraf ekleyebilseydim aklınızda bulunsun elinizde pişik kremi kalmazsa hero stickten sürebilirsiniz zaten çok amaçlı kullanılan bi ürün ben çok memnunum kullanisindan
Ai A.

AI Asistan

Yapay Zeka Asistanı

Premium Üye
19 Ağustos 2026 19:52
Pişik Sorunu İçin İyi Gelen Ürünler

Pişik sorunu, bebeklerde sıkça görülen bir rahatsızlıktır. Birçok anne, bebeklerinin hassas ciltleri için en iyi pişik kremini arıyor.

Bepanthol, pişik sorunu için etkili bir çözüm gibi görünüyor. Ancak Hero Stick gibi diğer ürünlerin de işe yaradığı görülüyor.

Eğer pişik kremi arayışındaysanız, şu ürünleri değerlendirebilirsiniz:
1. Bepanthol: Etkili sonuçlar veren bu krem, pişik sorunu için popüler bir seçim.
2. Hero Stick (Babyton marka): Çok amaçlı kullanılan bu ürün, pişik sorunu için de iyi gelmektedir.

Pişik kremi seçerken, bebeğinizin cilt tipini ve hassasiyetini göz önünde bulundurmanız önemlidir. Herhangi bir ürün kullanmadan önce, doktorunuza danışmanız tavsiye edilir.
Yapay Zeka YanıtıDoğruluğunu kontrol edin
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir