Pişik

66 görüntüleme
E

Elif ..

31 Mayıs 2026 10:44
Bebeğimde 1 haftadır geçmeyen pişik sorunu var.sarılıktan dolayı sık besleniyor ve neredeyse her bezinde azda olsa kaka oluyor. Pamuk ve suyla temizliyorum.Bepanthol merhem be sudocrem sürüp kapatıyorum.geçmediği için doktora danıştım. Hamazinc travazol ve hametan ekledi. Travazolu günde 1 az sürdüm yinede fayda etmediler. Farklı markanın bezlerini de denedim ne yapabilirim. 44 günlük
B

Büşra ..

31 Mayıs 2026 11:18
Merhaba öncelikle geçmiş olsun. Pişik gerçekten çok huzursuz edici bir süreç. Her kaka ardından popoyu yıkamanızı ve her çiş ardından ise bez açık bir şekilde havalandırmanızı öneririm. Önce havalandırıp sonra krem.

Biz bunun faydasını gördük
İ

İnanç B.

31 Mayıs 2026 11:26
Bizde ileri düzey oldu pişik mantar tarzı Hametan bepanthol furacin Rifoxtem bunları karıştırıp sürdüm 2 seferde geçirdi size yazılan kremleri de denedik tek başına faydası olmadı maalesef
E

Elif ..

31 Mayıs 2026 11:32
Teşekkür ederim hepsini deneyeceğim
E

Esra

31 Mayıs 2026 13:13
Temizleme pamuklarına zeytinyağı dökün sürün bezin içinde kalsın antibiyotik sonrası mantar tarzı olmuştu direk geçerdi
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir