Pişik

76 görüntüleme
E

Ebru A. Ö.

12 Nisan 2026 10:06
image
bebeğimde şu şekilde isilik tarzı şeyler çıktı pişik midir hangi kremi kullanabilirim
P

Pınar M.

12 Nisan 2026 10:20
Sürekli mustela kullanmama rağmen Bebım bebeğimde Pişik oldu bu kadar değildi ama kana oLdı hafifi hafta sonuna denk geldiği için eczane hamazinc önerdi etki etti
M

Memduha K.

12 Nisan 2026 10:23
Bebeğiniz kaç aylık bilmiyorum ama 2yasina biz hep mustela kullandık iyi geldi pişigin başladığını fark ettiğim ilk andan itibaren kullanınca ilerlemedi genelde ama bu şekilde ilerleyince debiraz hametan sürdük mustela ile karıştırarak 2yasina yakın da çok acıyan pişiklerde sudokrem kullandık hemen o acı hissini azalttı kızımızda
Mavi .

Mavi ..

12 Nisan 2026 10:49
Poposunu mutlaka güzelce yıkayıp ardından pamuklu bir bezle nazikçe kurutun. Pişik kremi olarak ben sarı Hametan ve Fito krem kullandım; elinizde hangisi varsa onu tercih edebilirsiniz. Kremi cilde iyice yedirerek, kalın bir tabaka halinde sürmeniz faydalı olacaktır.
E

Elif V.

12 Nisan 2026 10:56
Sudocrem geçiriyo pişik gibi kızarıklığı
Ş

Şeyda B.

12 Nisan 2026 16:18
Benim bebeğimde de oldu , doktora gittiğimizde mantar oluşmuş dedi ve bir krem verdi , 1 haftada geçti.

Bende her kremi denedim ama vücut yapısı ile alakalı olarak her kremi kabul etmiyorlar.
H

Hilal A.

12 Nisan 2026 16:25
Benim bebeğim de de aynısı olmuştu ve bu şekilde oluyorsa benim tahminimce yediklerinizi karşı bir alerjisi olmuş olabilir benim bebeğim de süt alerjisi vardı o yüzden süt ürünlerini yemeyi kestiğimmde bu görüntüde tamamen gitmişti

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir