Pişik
53 görüntüleme
H
Hilal A.
7 Mart 2026 22:00
Merhaba arkadaşlar 7 ay 8 günlük bebeğim var kulak enfeksiyonu oldu antibiyotik başlandı dr sulu kaka olabilir dedi sulu olmasa da günde 3-4 kez çok az miktarda kaka yapıyor probiyotik başladım ama iştahıda yok çok fazla kaka olmuyor o yüzden ama ön bölgede benek şeklinde kırmızı pişikler olmaya başladı poponunda iç kısmı kırmızı krem sürerken bile ağlıyor yavrum havalandırmaya başladım ıslak mendili bıraktım gün içinde bephantol krem kullanıyorum gece yatmadan bir de kızarık olursa sudocrem sürüyorum başka önerisi olan var mıdır ?
Y
Yağmur G.
7 Mart 2026 22:53
Merhaba, bebeğimin 2 ay geçmeyen pişiği vardı. Çocuk doktoru ve dermatolog mantar kremi ve korzitonlu krem verdi, ikisi de işe yaramadı. Alerji doktoruna götürdüm, Hamazinc diye bir krem verdi ve Sudocrem kullan dedi. İnanır mısınız 1 günde geçti 2 doktorun geçiremediği pişik. Doktorunuza yine bir danışın tabi ama bizim için çözüm Hamazinc oldu. Çok geçmiş olsun.
F
Fatma S. ..
7 Mart 2026 23:00
Hamazinc çok iyi geliyor. Onun gibi çinko içerikli başka krem de olabilir tabi
Ç
Çağla Ö.
7 Mart 2026 23:00
Bizde hametan mavi kullandık öyle geçti özellikle antibiyotik yapıyo sanırım bizimde hastalık döneminde oldu
A
Arzu.G
7 Mart 2026 23:02
Zeytinyağı ve kantaron sürün

Betül ..
7 Mart 2026 23:03
Hamazinc ve dermo trosyd günde 2 kez 1 hafta kullanın