Pişik

68 görüntüleme
B

Betül Ö. ..

6 Şubat 2026 14:29
Bebeğim ek gıdaya geçtiğinizden beri sık sık pişik oluyordu yoğurt portakal mandalina gibi şeyler vermiyorum su an 11 aylik ve bu sefer pişik çok daha ileri boyutta ve ne yapsam geçmiyor o sivilceler yara oldu artık hametan kullanmaya başladım ama 3 gundur hiç bir etkisi olmadı ve sık sık kaka yaptığı için krem orda kalamıyor maalesef ne yapmaliyim tavsiyeniz var mı gördükçe içim gidiyor
Kübra E. .

Kübra E. ..

6 Şubat 2026 14:50
Islak mendil kullanmayın pamuk ve suyla temizleyin hatta her kaka yaptığında mümkünse yıkayın. Her alt değiştirmede beş dk havalandırmaya çalışın bizim de çok sık oluyor maalesef. Sudokrem çabuk toparlıyor sizde işe yaramadı mı acaba
R

Rukiye

6 Şubat 2026 15:41
Aynı durumu yaşıyoruz ve benim bebeğimde 11 aylık ve dediğiniz gibi pişiği pütürlü ve daha inatçı, mantar pişik galiba . Doktorumuz besin alerjisi de olabilir biraz verdiğiniz besinlerde ara verin gözlemleyin mesela yumurta gibi dedi. Fazla protein de asidik hale getiriyormuş kaka çişi. Yani hala devam ediyor ama bir kaç gündür azalttım pişikte bi tık azalma oldu ama bitmedi
B

Betül Ö. ..

6 Şubat 2026 16:40
Evet her gün yumurta yiyor ben de bir kaç gün vermiyim bakalım

Sudokrem kullanıyordum önceden hemen toparlıyordu ama son zamanlarda çok kötü oldu ve ise yaramadı maalesef

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir