Pişik

81 görüntüleme
Y

Yasemin

30 Kasım 2025 06:58
Bebeğim hep pişik oluyor ama bu seferki çok farklı beyaz beyaz sivilcemi kabarıklık var krem sürüyorum ama hiç bir işe yaramadı ne yapabilirim
S

Sevgi K.

30 Kasım 2025 07:00
Mantar galiba hangi kremi sürüyorsun
Y

Yasemin

30 Kasım 2025 07:01
Mustela ve floveria nın bir kremi vardı travazol mu kullansam
M

Merve

30 Kasım 2025 07:09
Çinko oksit içeren kremler kullanırsanız pişik için iyi oluyor mesela hametan pomad hamezinc gibi. Doktora sorun tabiki. Benim kızım için bunu önermişti doktorumuz bir kaç güne toparladı hemen ama mantarda olabilir fazla ilerlemeden doktora görünün
F

Fadime A.

30 Kasım 2025 07:58
Travaxolü iyi geliyor ama en fazla 5 gün kullanabilirsiniz
Ş

Şeyma ..

30 Kasım 2025 08:44
Büyük ihtimal mantar pişik olsa eminim bazı pişik kremlerini denemişsinizdir onlarla geçerdi mantar ağrı yapmasa da çocuğa görüntü olarak dirençli kızarıklık geçmiyor Travazol kortizonlu diye biliyorum zalain mantar kremi daha temiz içerikli ondan kullanın en fazla iki güne geçer bide duş aldırırken serum suyu ( tuzlu oldugu için ) dökün biraz ( doktorumuz önermişti ) ama krem çok işinize yarayacak ben asla pişik kremi kullanmam çok şükür pişik olmadı kızım 10 aylık az kızarsa hemen zalaın sürerim ertesi güne geçer
Ş

Şeyma ..

30 Kasım 2025 08:46
Zalaınide günde 2 defa kullanabilirsiniz
Ş

Şeyma ..

30 Kasım 2025 08:47
Biz 4 aylıkken yaşadık bu durumu ayına göre değerlendirebilirsiniz

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir