Pişik
146 görüntüleme
P
Pelin B. Ö. ..
12 Ağustos 2025 11:03
Bebeğim 6 haftalık şuan nerdeyse 2. Haftadan beri pişiği geçmiyor kullanmadığım krem kalmadı resmen mantar kremi dahil ve alt temizliğine çok dikkat ediyorum ıslak mendil kullanmıyoruz yıkıyoruz bez değişimi çok sık yapıyorum ama bir sonuç alamadım neden olduğunu bulamadım yardımcı olur musunuz
(Sudocrem madecassol hamazinc palıngen dermolife stafine zalaın kullandığım kremler ve bunlara ek zeytinyağı ve kantarınyağı )
(Sudocrem madecassol hamazinc palıngen dermolife stafine zalaın kullandığım kremler ve bunlara ek zeytinyağı ve kantarınyağı )
E
Ebru Y.
12 Ağustos 2025 11:05
Merhaba geçmiş olsun bizdede aynı sorun olmuştu 1 haftalıkken ne yapsam geçmemişti besin alerjimiz varmış meğerse ben diyet yaptım o şekilde iyileşti poposu oğlumun poposu kanıyordu resmen o haldeydi doktora götürdünüz mü acaba
P
Pelin B. Ö. ..
12 Ağustos 2025 11:06
Evet bizde de malesef kanama kabuklanma oldu
P
Pelin B. Ö. ..
12 Ağustos 2025 11:06
Besin diyetini nasıl yaptınız götürdüm ama sadece krem veriyorlar malesef
Ş
Şeyda B.
12 Ağustos 2025 11:11
Merhaba bez değişikliği yaptınız mı hiç birde kendiniz süt ve süt ürünleri diyeti yapabilirsiniz en az 15gün
P
Pelin B. Ö. ..
12 Ağustos 2025 11:13
Merhaba yaptım bez değişikliği bir sonuç alamadım süt diyetine başlayım teşekkür ederim
Ş
Şeyda B.
12 Ağustos 2025 11:20
En sık karşılaşılan alerji gluten ve süt ,süt ürünleri o yüzden deneyerek daha iyi tespit edersiniz diyetinizde hiç esneklik yapmadan tereyağı, yoğurt ,peynir türleri ,süt ,kefir ,kaymak hiç birini tüketmemeniz gerekiyor tabi bunların içinde bulunduğu yiyeceklerde yasak mesela kekin içinde süt varsa gibi
E
Ebru M.
12 Ağustos 2025 11:23
Vasseline markasının baby olanını kullanırsanız faydası olur
Ş
Şeyda B.
12 Ağustos 2025 11:28
Birde weledanın pişik kremi var bebeğinizin poposunu yıkayıp nemini aldıktan sonra beyaz tabaka olacak şekilde onu sürüp (yedirmeden tenine) üzerini bir kat gazlı bez ile (eczanelerde steril paketlerde satılıyor) kapatıp bez değilde kullanılmayan temiz bir tülbent ile altını kapatırsanız en azından günün belirli zamanlarında (çişi ve kakasını aldıktan sonra belirli bir süre yapmıyorlar o esnada yapılabilir ) bir arkadaşım o şekilde yaparak iyi yapmıştı poposunu
P
Pelin B. Ö. ..
12 Ağustos 2025 11:36
Hemen alıp kullanacağım inşallah üstesinden geliriz artık çok teşekkür ederim
Ş
Şeyda B.
12 Ağustos 2025 11:38
İnşallah hızlıca sonuç alırsınız çok geçmiş olsun
S
Saziye G.
12 Ağustos 2025 11:41
Bulgar kremi üzerine tanımam deneyin farkı görürsünüz
E
Ebru Y.
12 Ağustos 2025 11:43
Bize doktorumuz hamazing ve fito krem verdi ve yumurta susam ve domates içeren herşeyi kesti 2 ayda bir diyet açtık şuan 6 aylık geçti hepsi çok şükür ama bizde böyleydi farklı besinler de oluyor takip etmeniz gerekiyor ne yersem not ediyordum ben
E
Ebru Y.
12 Ağustos 2025 11:45
Bütün kremleri kullandım inanın yağlar da dahil hiç iyileşme olmadı aksine çok hızlı ilerledi havalar da sıcak sık sık havalandırın poposunu söylediğim kremler reçetesiz de satılıyor bir de penaten kalıp gibi kalıyor çiş kala değmiyor baya ağlamakla geçmişti o sürecimiz içim gidiyordu sizi çok iyi anlıyorum bir deneyim isterseniz besin alerjisiyse diyet 3 gün içinde belli ediyor yaralar iyileşmeye başlıyor
P
Pelin B. Ö. ..
12 Ağustos 2025 11:45
Yediklerim gaz yapmasın diye o kadar sayılı ki hamazing işe yaramadı malesef susam ve domates de ekleyim diyete
P
Pelin B. Ö. ..
12 Ağustos 2025 11:46
Gerçekten berbat bir süreç o ağladıkça ben ağlıyorum dediklerinizi dikkate alacağım çok teşekkür ederim

Ayşenur E. ..
12 Ağustos 2025 11:55
Süt diyeti yapın bir de sudocrem masum değil maalesef bu süreçte hamazinc ve hametan merhem kullanın bir çabuk iyileşmesi için de altına bir süre bez bağlamayın günde iki üç kere yarım saat havalandırın alt açma örtüleri bu dönemde kurtarıcı oluyor. Geçmiş olsun
P
Pelin B. Ö. ..
12 Ağustos 2025 12:07
Havalandırmaya da özen gösteriyorum
P
Pelin B. Ö. ..
12 Ağustos 2025 12:07
Evet sudo krem bize iyi gelmedi teşekkür ederim
H
Hilal G. P.
12 Ağustos 2025 20:38
Yaz aylarından dolayı benimkide pişik mantara döndü. Bezi koymadan önce altına hasta bezi vs serip 5-10 dakka açık bırakın muhakkak kurulayın. Krem sürmeden önce kuru kaldığından emin olmanız lazım ve 5-10 dakika kuruladıktan sonra açık kalmasına izin verin.bezi gevşek bağlayın gün içinde. Yatarken bi şey diyemem kaka çıkabilir. Benimkinede çok krem kullandım. Bu dediklerimi yapmaya başladım sudocrem kullandım sadece ve gçmeye başladı

Ayça K. A.
Hemşire
12 Ağustos 2025 20:42
Alman bephantene’i var teneke kutuda penaten ben yurt dışından aldım ama Türkiye’de trendyolda var diye biliyorum. Benim oğluma çok iyi gelmişti tıbbi kremler bile geçiremezken o geçirdi pişği deneyebilirsiniz