Pişik
80 görüntüleme
Ö
Özlem A.
3 Ağustos 2025 15:51
Bebegimin poposunda 1 haftadan fazla pişik oluyor hafif geçiyor sonra tekrar oluyor adafer kan ilacı kullanıyoruz kakasını zor yapıyor o yüzden olabilir mi pişik için önerisi olan var mı
S
Semen Ç.
3 Ağustos 2025 16:44
tabiki doktor bey daha iyi bilir ama geçmeyen pişik alerji olabilir

Ayça K. A.
Hemşire
3 Ağustos 2025 22:39
Pişiğin bir çok nedeni olabilir. Bez markası olabilir ıslak mendil olabilir , pamuğu su ile ıslatarak temizliğini yapın . Pişik kremi sürüyorsanız günde sadece 1 kere ince bir tabaka olarak sürün. Geçmezse penaten var teneke kutuda alman , ondan alabilirsiniz ben çok memnunum
D
Damla G. ..
4 Ağustos 2025 08:07
Benim önerim ıslak mendille asla silmeyin mümkünse bir hafta boyunca dediklerimi deme hemen geçecek ki alerji ihtimali varsa bile benim oğlumda alerji var o halde geçirdim sadece suyla yıka bu alt değiştirme bezleri var ya pamuklu onunla yıkadıktan sonra sıyırma yapmadan tampon hareketlerle sil trosyd diye bir ilaç var onu al en iyisi o sabah ince bir tabaka akşam ince bir tabaka sür gün içerisinde de sudocream bir hafta dene geçiyor
D
Damla G. ..
4 Ağustos 2025 08:09
Bir de sürekli yıkamak zor geliyorsa sıcak suyu ayrı ve zeytinyağını ama has olacak ısıt asitliği gitsin sonra bir tane şişede karıştır ikisini soğuyunca onunla sil bitti mi aynı işlemi yenile ıslak mendille silme
Ö
Özlem A.
4 Ağustos 2025 09:32
Önerileriniz için çok teşekkürler 9 aylık bebegim alerjisi yok her zamanki yediği şeyler bez markası da sürekli kullandığımız marka tuvaletini yaparken zorlandı asitli olduğu için de pişik yaptigini düşünüyorum.Ama önerilerinizi dikkate alıp uygulayacağım
F
Fatma Z. T.
4 Ağustos 2025 09:47
Bize çinkolu pişik kremi ve her kakada yıkama+ısılmış soğutulmuş zeytinyağı çok iyi gelmişti. Zor yapıyorsa ondan çok kızarıyor olabilir bizim de öyle olmuştu