Pişik

170 görüntüleme
G

Gizem E.

30 Haziran 2025 17:44
Oğlum düzeltilmiş 13 aylık yürümeye basladı her zaman kullandığım bezi kullanmama rağmen pişik oluyor sürekli yıkıyorum ama yinede oluyor sabun pişiğe iyimi gelir kötü mü gelir? Pişik için ne yapmalıyım? Birde her çişini yapişinda çiş diye söylüyor bez bıraktırmaya çalısmak için çok küçük ne yapabilirim?
M

Meryem Y.

30 Haziran 2025 18:53
Sudocrem çok işe yarıyor açık bırakıp havalandırmak ve ıslak bırakmamak
M

Merve

30 Haziran 2025 18:57
Aveeno öneririm yulaf özlü bir krem çok iyi geliyor
G

Gizem E.

30 Haziran 2025 20:18
Peki sabunla mı yıkamalıyım düz suyla mı?
N

Nimet M. B.

30 Haziran 2025 20:30
Bebeğiniz acaba pişikten mantar olmuş olabilir mi? Kızım ishal olduğunda pişiği mantara çevirmişti ve hiç bi krem işe yaramamıştı. Doktoru suyla yıkamamı, ıslak mendil kullanmamamı ve kortizonlu krem vermişti. Bir de geçmeyen pişikler alerji temelli olabilir. Doktora gitmekte fayda var
G

Gizem E.

30 Haziran 2025 22:05
Mantar oldugunu sanmıyorum çünkü geçiyor ama tekrarlıyor alerji olabilir bunu suan değerlendiriyorum ama aklımda soru işareti olustu kimisi sabunla yıka diyor kimisi sade suyla
E

Esra A.

2 Temmuz 2025 00:50
Ben dalin sabunla yıkıyorum poposunu diğer sabunlar nasil bilmiyorum ama en masumu o geliyor o sekilde yikayin birde
E

Emine Ş. ..

2 Temmuz 2025 05:52
Osman Hocanın videosu var pişik ile ilgili mutlaka izleyin orda neler yapılacağını anlatıyor
K

Kemal E. ..

7 Temmuz 2025 23:00
Hangi bezi kullanıyorsunuz sürekli kullandığım marka diye düşünmeyin maalesef kalitede değişme olabiliyor ki bu sebepten markayı degistirecegiz
E

Ezgi D. Ş.

12 Temmuz 2025 04:19
Hindistan cevizi yağı çok iyi geliyor pişiğe
H

Hatice Ö.

12 Temmuz 2025 04:38
İncia min pişik kremi çok iyi onu deneyin, sabunlu su ile değil sade su ile yıkamanız yeterli gün içinde kuru tutmalısınız ve biraz da olsa havalandirabilirseniz iyi olur, tuvalet eğitimi için çok erken söylesin çiş diye bunda birşey yok
E

Ebru T.

14 Temmuz 2025 01:42
İnatla almamak için çok debelendim tabiri caizse.. piyasadaki bi çok kremi kullandım temiz icerikliler yada sudocrem tarzı. En son dayanamayıp bepantol aldım. (Boykot meselesi) tek fayda gördüğüm bu oldu. Kaka yapıp temizleme ardından sadece Onu suruyorum. Çok elzem bu durum yoksa pişik olmuyo. Daha küçükken isilik gibi durumlarda yada şiddetli pişik yasadigimda (2 kez oldu) her bez alımında ciste olsa sabunlu yıkama ardından iyice kurulama havalandirma gulsuyu ile tampon ve en son kremleyip kapama yaptım. Bi sonraki bezde gene aynı döngü. Fakat bir keresinde o kadar inatçı pisikle karşılaştık ki artık kanayacak diye uyku uyuyamamistim. Ve 3. Güne girerken çaresizlik ile pudra kullandım. 18 ayda 1 kere. O gecenin sabahında tertemiz buldum kızımı. Daha da elimi sürmedim çok çok çok fazla dikkat etmeye gayret ediyorum. O şiddetli pisikte de bi kaç gün portakal yemişti ona baglamistim bi daha vermedim kış boyu.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir