Pişik
113 görüntüleme
D
Damla G. ..
26 Haziran 2025 10:36
Oğlum 2 haftalık poposu pişik oldu travazol önerdi doktor sürüyorum her değiştirdikten sonra ama geçmiyor. Bazen uni baby nin ıslak mendilleriyle bazen ya kaynamış soğumuş su ve doğal zeytinyağı karışımı ile siliyorum ama hala geçmedi
İ
İrem O. ..
26 Haziran 2025 10:41
Kantaron yağı ile pişik kremini karıştırmayı önerdiler bana. Bende de aynı durum var deneyeceğim inşallah işe yarar. Size de fikir olsun
F
Fatma S. ..
26 Haziran 2025 10:50
Mantar olunca veriliyor diye biliyordum onu. Hamazinc alın çinko içerikli krem pişik lere çok iyi geliyor ama sizdeki mantar mı bilemem. Eczaneye yada doktora bir danışın isterseniz
M
Merve G. Ü.
27 Haziran 2025 17:30
Mustela pişik kreminin çok faydasını görmüştüm
Ç
Çiğdem B.
27 Haziran 2025 17:48
Bütün pişik kremlerini kullandım sadece sudokrem işe yaradı 6 aylık bebeğim hala kullanıyorum sürmezsem hemen pişik oluyor
D
Damla G. ..
27 Haziran 2025 17:49
Ben de sudokrem kullandım travazol kullandım yok bana mıısm demiyor hala pişik osuruken poposundan bok çıkıyor öyle oldu mu tekrar yakıyor siliyorum tekrar sürüyorum bir haftadır aynı
F
Fatma S. ..
27 Haziran 2025 18:00
Pişik önleyici krem pişik olmadan önce sürünce işe yarar. Çinko yaraları iyileştirir. Yetişkinlerde bile oluşan pişiği ertesi güne tamamen bitiriyor hamazinc. Başka ilaç bilmiyorum ama ama içeriğinde çinko olan krem kullanın
G
Gülşen T. ..
27 Haziran 2025 19:19
oksizinc krem kesinlikle öneririm. İçinde çinko var ve hiç pişik olmadan geçti o dönemlerimiz şükür ki
N
Nihan G.
27 Haziran 2025 20:25
Oksizinc mavi olan
F
Fatma S. ..
27 Haziran 2025 20:37
Zinc yazan yani çinko olan herşeyi alabilirsiniz hiç pişman olmazsınız inanın
B
Büşra T.
27 Haziran 2025 20:44
Bizde bir kere çok ciddi pişik olmuştuk yara gibiydi ne kullandıysak olmadı bir tanıdık nişasta sür dedi (TAVSİYE DEĞİLDİR) sürdüm doktorumuz kızmıştı ama piştiği de geçmişti 😂 sonra sudokremden devam ettik iki alt almada bir sürüyorum pişik olmuyor
Z
Zeynep K.
28 Haziran 2025 14:53
benim oğlum da mantar ve pişik olmuştu. Kakasini yapar yapmaz almama rağmen poposu kıpkırmizi oluyordu. Zinc ile biten her kremi denememize rağmen fayda etmedi. Kantaron yagini kullanmaya başladik ve faydasini gördük.