Piş Piş Sesi

188 görüntüleme
Ülkü A. B.

Ülkü A. B.

24 Ocak 2026 16:02
Merhaba bebeğim 6 aylık. Yenidıgan döneminde pişpiş +elektirk süpürge sesi rahatlatıyor diye uyurken onu açıyorduk. Sonrasında tüm uykularında gece dahil o sesi ihtiyaç duyuyor. Kapatmayı denedim ama alışmış. Ne yapmam gerek
B

Buket ..

24 Ocak 2026 16:05
Uykuya geçerken kademeli olarak kısıp sonrasında kapatabilirsiniz bizimde öyle ninnili pışpış sesine alıştı ilk başlarda kapatınca uyanıyordu ama kademeli olarak kısarak kapatınca uyanmıyor
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

24 Ocak 2026 16:26
Sürekli aynı tekrarlayan sesleri genel olarak bebeklerde istemiyoruz klasik müzik koyabilir misiniz yerine deneyin derim
m

merve

24 Ocak 2026 16:50

Ayça Karamehmetoğlu Arıkan

Sürekli aynı tekrarlayan sesleri genel olarak bebeklerde istemiyoruz klasik müzik koyabilir misiniz yerine deneyin derim

Ben genelde mozart for babies açıyorum onunla uykuya geçiyor suan 17 aylık sorun olur mu acaba 🙏🏻
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

24 Ocak 2026 16:51

merve

Ben genelde mozart for babies açıyorum onunla uykuya geçiyor suan 17 aylık sorun olur mu acaba 

Benim oğlum da Mozart ile uyuyor uyaranı fazla olmadığı sürece ( ses çok yüksek değilse ) hiç sorun olmaz.
m

merve

24 Ocak 2026 16:53

Benim oğlum da Mozart ile uyuyor uyaranı fazla olmadığı sürece ( ses çok yüksek değilse ) hiç sorun olmaz.

Ses düzeyi kısık her zaman. Odası karanlık uyuduğu an müziği de kapatıp cıkıyorum odasından. Doğduğundan beri seviyor, teşekkür ederim cevap verdiğiniz için 🙏🏻
D

Duygu Y. ..

24 Ocak 2026 17:29
Bende pişpisla uytuyordum sonra hz fatma ninnisi dinleterek uyutuyorum
Hatice C. .

Hatice C. ..

24 Ocak 2026 17:44

Duygu Yardım

Bende pişpisla uytuyordum sonra hz fatma ninnisi dinleterek uyutuyorum

Bende bazen ezan bazen hu zikri bazen barış Manço nun bal böceği, sarı çizmeli Mehmet müziğiyle uyutuyorum böyle böyle müzik kulakları da gelişiyor galiba ☺️
Ülkü A. B.

Ülkü A. B.

24 Ocak 2026 20:21

Deneyeyim teşekkür ederim
Ülkü A. B.

Ülkü A. B.

24 Ocak 2026 20:21

Buket

Uykuya geçerken kademeli olarak kısıp sonrasında kapatabilirsiniz bizimde öyle ninnili pışpış sesine alıştı ilk başlarda kapatınca uyanıyordu ama kademeli olarak kısarak kapatınca uyanmıyor

Evet bi ara denedim oldu sonra tekrar başa sardık tekrar deneyeceğim bakalım teşekkür ederim

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir