Pipisiyle Oynuyor

135 görüntüleme
Z

Zeynep Ö. ..

30 Temmuz 2025 18:57
11 aylık erkek bebek bezini açar açmaz pipisyle oynuyor koparacak sanki 4 aylıkken sünnet olmuştu kızarıklık vs bişey yok neden yapıyor öyle
Gülcan A.

Gülcan A.

30 Temmuz 2025 19:41
12 aylık bizde de aynı durum var. Ben ilk sebebin merak ve keşfetme olduğunu düşünüyorum. Bir de bezden çıkınca gelen rahatlama ya da bezde uzun süre durmanın etkisiyle kasıntı da olabilir. Müdehale etmiyorum suan için (sonrasında ellerini yıkamak koşulu ile) çünkü sanki engellemeye çalıştıkça daha çok yapıyorlar bu dönem bir şeyleri.
S

Saziye G.

30 Temmuz 2025 20:16
Benim bebeğimde yapıyor 7 aylık altı aylıkken başladı bende izin veriyorum keşfetsindiye . Ama bazı yerlerde erken mastürbasyon olabiliyor diye okudum doğruluğu nedir bilmiyorum
Z

Zeynep Ö. ..

30 Temmuz 2025 20:18
Bana da sanki kaşınıyormus gibi geliyor bilmiyorum daha çok küçük kendini tanıması için ondan kafam karışık
Z

Zeynep Ö. ..

30 Temmuz 2025 20:21
İnternette 7. Aydan sonra kendini tanımaya başlar oynaması normal yazıyor
E

Elmas K. ..

1 Ağustos 2025 14:55
benim oğlum da oynuyor elini çekiyorum yine oynuyor 15 aylık
N

Neslihan K. D.

1 Ağustos 2025 19:47
Benim oğlumda yapıyor 5 aylık. Bende bezi açınca rahatlıyor o yüzden yapıyor olabilir diye düşünmüştüm
Gizem K.

Gizem K.

1 Ağustos 2025 19:49
Bebeğim 7 aylık birkaç kez bez açtığımda bu durumu yaşadım o an dikkatini farklı şeylere çektim yanımda bulunan ıslak mendil paketine ya da herhangi bir oyuncağa bu sayede olduğunu düşünüyorum bi daha yapmadı

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir