Pipide Sivilce Neden Olur

219 görüntüleme
G

Gökçe T. ..

29 Haziran 2026 22:19
Bebeğim 1 yaşında pipisinde sivilce gibi noktalar çıktı. Sinek ısırığı mı , isilik mi yoksa sivilce mi anlamadık. Yoksa enfeksiyon felan olabilir mi. Başından böyle bişe geçen oldu mu lütfen yardımcı olur musunuz
A

Aslıhan G.

29 Haziran 2026 22:53
3 gün önce aynı durumu yaşadım minik minik kırmızı noktacıklar ortasında iltihap vs yok . İsilik olduğuna kanaat getirdim açıkçası o bölge kapalı kaldığı için genelde havalar da çok sıcak ne kadar gün içinde yıkarsanız yıkayın diğer bölgeler kadar havalandırılamıyor . Çok yağlı olmayan bir nemlendirici ile nemlendirip elimden geldiğince havalandırıyorum bölgeyi . Sık sık yıkıyorum azalmaya başladı .
İlsu O. K.

İlsu O. K.

30 Haziran 2026 01:00
Merhaba; yaz döneminde sıcaktan sürekli bez bölgesi kapalı kaldığı için mantar ya da bakteriel enfeksiyon olabiliyor. Sürekli bez bağlı ise sinek ısırığı değildir. Deniz, havuza girdiyse yakın zamanda enfeksiyonda olabilir. Açık bırakma şansınız olursa gün içinde sık sık havalandırın, ıslak mendilde kullanıyorsanız geçene kadar kullanmayın. Bir kaç gün gözlemleyin isterseniz eğer görüntü yayılıyor, bebeğinizde ateş huzursuzluk varsa, sivilcelerde kabarma ve böyle iltihap başı varsa bi gösterin. Bölgeyi kuru tutmak gerekiyor. Geçmiş olsun
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir