Pipide Beyazlık
91 görüntüleme
B
Betül Ç.
8 Temmuz 2025 18:41
6 aylık oğlumun pipisinin ileri geri hareket ettirince iç kısmında peynir gibi beyazlıklar var baya da yoğun. Temizlemek istedim ama rahatsı oldu. İnternetten baktım zararsız yazıyor ama içime sinmedi. Var mı yaşayan nedir ne değildir? Bu arada sünnet olmuştu 2 ay önce

Osman G.
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı
8 Temmuz 2025 19:11
Bu durum tamamen normal fakat şöyle bir çelişkiiniz var, sünnet derisi kesilmiş olan bir bebeğin sünnet derisinin içerisinde nasıl beyazlıklar oluşabiliyor?
B
Betül Ç.
8 Temmuz 2025 19:13
Tam bilemiyorum hocam görsel ekleyemiyorum buraya şöyle tarif edeyim. 2 ay önce sünnet oldu. Tam pipi ucunun çevresinde topaklanma şeklinde peynirsi bir doku var. Bütün pipi çevresi kaplı. Temizlemek istediğinde huysuzlanıyor. Rengi beyaz krem arası. Hafif koku da var
Z
Zeynep B.
8 Temmuz 2025 21:58
Krem kullanıyorsanız o da yapabiliyor veya bezdeki pamukçuklar da araya giriyor. Benim oğlumun da öyleydi enfeksiyon sanmıştım ama bi ara pişik kremi kullanmayı bıraktım ve beyazlık geçti. Ağrı sızı yapmıyorsa endişelenmeyin bence. Yine de doktora danışmakta fayda var her zaman❤️
G
Gökçe E.
9 Temmuz 2025 10:38
Benimkide öyleydi doktorum olabileceğini temiz ıslak bezle temizlemem gerektiğini söylemişti tenizledikten sonra bir daha olmadı