Pipi Yapışıklığı

235 görüntüleme
G

Gülsüm D.

20 Haziran 2025 16:03
3 aylıkken sünnet oldu oğlum şuan 6 aylık pipisi yapışmış napacaz
H

Havva C. ..

20 Haziran 2025 23:42
Hocam cevaplarsanız çok sevinirim.. bebegim çişini yaparken agliyodu ve sismisti doktora götürdük enfeksiyon kapmis dedi çok az antibiyotik batigon kullandik. Üç gün sonra Çocuk cerrahisine gösterdik bazı bebeklerin pipi ucu küçük oluyor ondan sıkıntı yaşamasiniz dedi .
2 haftadır iserken pipi şişiyor ama ağlamıyor ne yapmamız lazi.m
B

Beyza N. A. ..

23 Haziran 2025 07:30
Çocuk cerrahisinde yapışıklık açılabiliyor ihmal ederseniz cerrahi işleme kadar gidiyormuş benim oğlumda öyle oldu 3 defa yapışıklık yaşadı şu an 21 aylık herhangi bir sorun kalmadı
G

Gülsüm D.

23 Haziran 2025 07:31
Ya sürekli masaj yapıyoduk ama oldu
G

Gülsüm D.

23 Haziran 2025 07:32
Açılma işlemi nasıl oluyo peki bilgilendirirmisiniz
A

Asli B.

23 Haziran 2025 08:52
Oğlum 3 aylıkken sünnet oldu. Yapışıklık olmaması için her gün 2 dakika boyunca sünnet derisini aşağıya doğru gerdirmemizi tavsiye etti doktor. Her gün uyguluyorum şu an 6 aylık bir problem yok.
G

Gülsüm D.

23 Haziran 2025 21:25
Bizim doktorda günde 5-6 kere masaj yapın yeter demişti ama bi faydasını göremedim 6. Ayda yapışma oldu
S

Seval Ç.

25 Haziran 2025 17:50
Merhaba, benim oğlumda da yapışıklık oldu hem de 2 kere. Cerrahiye götürdük sadece pipisini bastırara deriden ayırdı sonrasında da krem sürdü. Biraz can acıtıcı ama siz evde de yapabilirsiniz. Başka hiçbir işlem yapmadı 2 doktor da.
B

Beyza N. A. ..

26 Haziran 2025 05:43
Ama enfeksiyon riski olabilir orası çekilince kanıyor
G

Gülsüm D.

26 Haziran 2025 06:58
Doktora yaptırırım tabiki kendim yapamam zaten ne olur ne olmaz riske gerek yok
E

Elif M. Ç.

7 Temmuz 2025 08:58
Benim oğlum 4 aylıkken sünnet oldu kilolu bebek olduğu yapısıklık olabileceğini yer gün masaj yaparak açtırmamızı söylemişti doktoru. 14 aylıkken yapısıklık oldu doktoruna gittik uyusturucu krem sürüp eliyle iyice geriye doğru bastırdı ve yapısan deri açıldı. Ben her gün bir kere geriye doğru açtırıp vazelin sürüyorum. Suan 17 aylık yine hafif bir yapısma var gibi kendimiz iyice bastırıp açtırıyoruz. Dr evde yapabilirsiniz yapışırsa dedi. Bezi bırakana kadar tekrarlayabilir yine arada bezini çıkarıp gezmesine özen gösterin hava alsın dedi
E

Elif M. Ç.

7 Temmuz 2025 08:59
Ayrıca dr bebek büyüdükce sertlesme olduğunda hafif yapışmalar kendininden açılır çok ciddi bir yapısıkşık değilse demişti
G

Gülsüm D.

7 Temmuz 2025 09:02
Sanırım çoğu bebeklerde görülen bişe
K

Kübra G.

12 Temmuz 2025 18:37
Ya kızlar hiç bilgim yok o yüzden soracağım. Benim bebeğimde 3 buçuk aylıkken sünnet oldu. Sünnet olmadan önce bezini açtığında pipisini kalkık gördüğüm çok oluyordu. Hatta annem işer böyle görürsen çabuk değiştir altını vs demişti. Ama sünnet olunca bu durum tamamen bitti şuan 5 buçuk aylık pipi gömülü. Ve hiç kalkık görmedim bu normal mi
G

Gülsüm D.

16 Temmuz 2025 06:54
Gömük pipide sünneti önermiyolarmış bizdede gömüktü pipisi her bez değiştirdiğinde mutlaka masajını yap yapışıklık öyle oluşuyo şuan bizde durum tam olarak böyle pipisi kalkıyo ama yapışıklık malesef oldu kilolu ve gömük pipili bebeklerin kaderi bu sanırım
S

Senem M.

16 Temmuz 2025 18:52
Bizimde 26 aylik olcak ilk sünnet zamanı yapisiklik oldu bir kaç kere masaj yaparak açtık büyüdükçe ve pipi sertleşmeye başladıkça normalleşecek dedi doktorumuz

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir