Pipi Ucu Morarma!

91 görüntüleme
Ilgım G.

Ilgım G.

2 Şubat 2026 20:07
Bebeğimin pipisinin ucunda biraz renk değişikliği var mora dönük doktora gitmeli miyim????
E

Esra G. Ç.

2 Şubat 2026 20:11
Merhaba, oğlumu 4 aylıkken sünnet ettirdik. Oğlumunki de morardı. Araştırınca meze sürttüğü için renk değişimi olduğunu öğrendim. Gözlemliyorum yüz üstü hareket ettiğinde oluyor ama daha az öyle hareket ettiğinde olmuyor. Şuan 6 aylık.
Ilgım G.

Ilgım G.

2 Şubat 2026 20:26

Esra Gündüz Çiftci

Merhaba, oğlumu 4 aylıkken sünnet ettirdik. Oğlumunki de morardı. Araştırınca meze sürttüğü için renk değişimi olduğunu öğrendim. Gözlemliyorum yüz üstü hareket ettiğinde oluyor ama daha az öyle hareket ettiğinde olmuyor. Şuan 6 aylık.

Tam olarak aynı durum bazen oluyor bazen olmuyor bizimki de 6 aylık biz de 4 aylık sünnet ettirdik, içim rahatladı biraz. Prima kullanıyorum şu ana kadar çok memnunum, siz ne yaptınız peki?
E

Esra G. Ç.

2 Şubat 2026 20:29

Ilgım Göbekli

Tam olarak aynı durum bazen oluyor bazen olmuyor bizimki de 6 aylık biz de 4 aylık sünnet ettirdik, içim rahatladı biraz. Prima kullanıyorum şu ana kadar çok memnunum, siz ne yaptınız peki?

Ben Molfix kullanıyorum fakat oğlum atopik bir cilde sahip. Tadım yapmaya başladık ve sürekli pişik oluyor.
Ilgım G.

Ilgım G.

2 Şubat 2026 21:40

Esra Gündüz Çiftci

Ben Molfix kullanıyorum fakat oğlum atopik bir cilde sahip. Tadım yapmaya başladık ve sürekli pişik oluyor.

Biz de tadım yapıyoruz doğduğundan beri prima kullanıyorum hiçbir şey olmadı doktora yazdım sünnet yapana cevap verirse size de söylerim; teşekkür ederim
Ilgım G.

Ilgım G.

5 Şubat 2026 14:52

Esra Gündüz Çiftci

Doktor ile yazıştık, size de bilgi vereyim istedim küçüklerde pipinin rengi bu şekilde oluyor merak etmeyin dedi. Bakalım umarım başka bir şey olmaz

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir