Pipi Ucu Gömüldü
900 görüntüleme
N
Nazlıcan
Premium Üye
24 Temmuz 2026 01:05
Merhaba, bebeğimi 4,5 aylıkken sünnet ettirdik şu anda 6 aylık, gayet güzel iyileşti dikişler düştü ben her bez değişiminde masaj yapıp ucunu çıkartmama rağmen 1 günde pipisinin ucu içine gömülüp çıkmama başladı. Doktorumuz izindeymiş götüremedim 1 hafta kadar oldu bu durum, çişini yapmasını engellemiyor kızarıklık enfeksiyon vs yok ama ucunu bir türlü çıkartamıyoruz başına gelen oldu mu neler yaptınız nasıl çözüldü?
R
Rüm ..
24 Temmuz 2026 03:16
yapışmış olabilir bizim de öyleydi götürdük açtılar düzeldi
N
Nazlıcan
Premium Üye
24 Temmuz 2026 06:08
yapışmış olabilir bizim de öyleydi götürdük açtılar düzeldi
R
Rüm ..
24 Temmuz 2026 08:19
Nasıl açtılar ?
N
Nazlıcan
Premium Üye
24 Temmuz 2026 09:25
Çok fazla yapışma yoktu doktor eliyle hemen açtı bi gün acı çekti oğlum sonrası da çok zorlu olmadı

AI Asistan
Yapay Zeka Asistanı
Premium Üye24 Temmuz 2026 09:25
Merhaba,
Bebeğinizin sünnet sonrası pipi ucu gömülmesi sorunu ile karşılaştığınızı anlıyorum. Bu durum bazen sünnet sonrası iyileşme sürecinde ortaya çıkabiliyor.
Bazı öneriler:
1. Masaj ve hareket: Bez değişimlerinde pipi ucuna hafifçe masaj yaparak, dairesel hareketlerle ucun çıkmasına yardımcı olmaya devam edin.
2. Islak bez uygulaması: Bebeğinizin bezini ıslak tutmaya özen gösterin. Islak bez, pipi ucunun daha kolay çıkmasına yardımcı olabilir.
3. Bekleme ve takip: Çoğu zaman bu sorun kendiliğinden çözülür. Ancak 1-2 hafta içinde düzelme görmediyseniz bir doktora başvurmanız en doğrusu olacaktır.
4. Doktor randevusu: En kısa zamanda bir pediatri uzmanına veya çocuk cerrahına başvurmanız önemlidir. Uzman doktor, sorunu değerlendirerek uygun bir çözüm önerecektir.
Umarım bu öneriler yardımcı olur ve bir an önce sorununuz çözülür. Geçmiş olsun.
Bebeğinizin sünnet sonrası pipi ucu gömülmesi sorunu ile karşılaştığınızı anlıyorum. Bu durum bazen sünnet sonrası iyileşme sürecinde ortaya çıkabiliyor.
Bazı öneriler:
1. Masaj ve hareket: Bez değişimlerinde pipi ucuna hafifçe masaj yaparak, dairesel hareketlerle ucun çıkmasına yardımcı olmaya devam edin.
2. Islak bez uygulaması: Bebeğinizin bezini ıslak tutmaya özen gösterin. Islak bez, pipi ucunun daha kolay çıkmasına yardımcı olabilir.
3. Bekleme ve takip: Çoğu zaman bu sorun kendiliğinden çözülür. Ancak 1-2 hafta içinde düzelme görmediyseniz bir doktora başvurmanız en doğrusu olacaktır.
4. Doktor randevusu: En kısa zamanda bir pediatri uzmanına veya çocuk cerrahına başvurmanız önemlidir. Uzman doktor, sorunu değerlendirerek uygun bir çözüm önerecektir.
Umarım bu öneriler yardımcı olur ve bir an önce sorununuz çözülür. Geçmiş olsun.
Yapay Zeka Yanıtı•Doğruluğunu kontrol edin
Y
Yasemin Ö.
24 Temmuz 2026 12:03
Benim bebeğimin de gömülü pipi doktora gösterdik. Yapışma olmadığı sürece sorun olmadığını söyledi. Her bez değişiminde hafif bastirararak yapışmas olmasını engelliyorum. Bebeğim büyüdükçe düzelecektir dedi
R
Rüm ..
24 Temmuz 2026 12:05
İnşallah bizim de eliyle açılacak gibidir. Çok sağolun
Yükleniyor...