Pipetli Suluk mu?
180 görüntüleme
N
Neslihan B.
27 Haziran 2025 17:43
Merhaba herkese,
Kızım 6 aylık su için pipetli sulukla mı başlamalıyım yoksa şu alıştırma bardağı olan dışa doğru çıkıntılı olan mı?
Kızım 6 aylık su için pipetli sulukla mı başlamalıyım yoksa şu alıştırma bardağı olan dışa doğru çıkıntılı olan mı?
İ
İlayda O.
27 Haziran 2025 18:05
Bizimki pipetli olanlar dışında denediklerimizin hepsinde boğazına kaçırıyordu 8 aya kadar biberonla verdim o arada pipetle içmeyi öğrettim 8 aydan sonra pipetli suluğa geçtik
N
Neslihan B.
27 Haziran 2025 18:24
Yani 6 aylıkken pipetten çekemez mi? Erken o zaman daha
S
Senanur B.
27 Haziran 2025 20:50
Valla benimki 6 aylik cekemiyor dişlerinin ucu olduğu halde
Y
Yaprak A.
27 Haziran 2025 23:55
Neslihan hanım Osman hoca bebeklerin motor becerileri için pipetli önermişti sanırım bir videosunda. Ben munchkin suluk aldım bebeğim 6 aylıkken emme refleksiyle direkt içmeye başladı. Hiç öğretmedim. Munchkin suluklarında su yoğun gelmiyor bebek ne kadar güçlü çekerse çeksin az az veriyor suyu. Boğazına da kaçırmamış oluyor haliyle ama tabi takdir sizin 😇
N
Neslihan B.
28 Haziran 2025 05:35
Hemen inceliyorum çok teşekkür ederim
B
Beyza E.
28 Haziran 2025 12:48
bende tadımlarla 6 aylıkken munchkin suluk aldım hemde milimi daha çok olanı başta emme pozisyonuna yatırarak az suyu kendim çektirip öyle ağzına vererek vs öğrettim 1 güne öğrendi valla hiç biberon vermedim
B
Beril L.
29 Haziran 2025 13:40
Bende munchkin sulukla başladım, 6 aylıkken. Cam pipetle alıştırma yaptık bir gün boyunca, ertesi gün pipetli suluğundan içmeye başladı.
K
Kevser B.
1 Temmuz 2025 22:29
6 aylıkken pipetli suluğu verdim eline kendi kendine öğrendi içti. Şimdi 18 aylık ister bardak ister pipetli suluk ne isterse ondan içiyor. Pipetli suluk yudum yudum içmesi açısından daha sağlıklı tabii ki