Pipetle Su İçmiyor

138 görüntüleme
E

Elif M.

21 Haziran 2025 21:39
Oğlum 15 aylık pipetli suluk aldım asla içmiyor aventin alıştırma bardağından içiyor bir türlü bıraktıramadım ne yaptıysam pipetli suluğa da alıştıramadım ne yapabilirim
A

Azize B. ..

21 Haziran 2025 21:48
Ben ucuna muz koymuştum onu almak için mecburen içine çekti baktı su geliyor oyuna çevirdi o şekilde alıştı
G

Göz

21 Haziran 2025 22:20
Ben yarım saat boyunca pipetin ucunu doldurup ağzına koyup diğer taraftan üfledim falan yok sonra gösterdim bak kızım böyle çekeceksin dedim ağzına verdim ve çekti
E

Elif M.

22 Haziran 2025 00:31
Bu dediklerinizin hepsini yaptım ve hatta geçen tam 4 saat boyunca su vermedim hep pipetli suluğunu gözünün önüne koydum kendim çektim dediğiniz gibi gösterdim susayınca mecburen içer diye düşündüm falan ama gene de içmedi pipeti ağzına sokuyor ısırıyor bırakıyor yıldım ya valla
G

Göz

22 Haziran 2025 10:38
Çocuk çekemedikçe daha çok sinirleniyodu bende kendi kendine öğrenemedi yani ama muhakkak desteklemeyi istedi
E

Elif M.

22 Haziran 2025 10:40
Benimki çekmiyor ki bi çekse belki alışacak ama çekmiyor pipeti ısırıp bırakıyor ondan sonra fırlatıp atıyor sinirleniyor ne yapacağımı bilemedim :(
S

Seçil .. K.

23 Haziran 2025 07:52
Bence çok bişey yapmayın gözünün önünde dursun hiç beklemediğiniz bir anda kendisi çözüyor zaten bende ilk denediğimde içemedi ısırdı kızdı bıraktım bi kaç gün sonra baktım kendisi içiyor birşeyleri canları nezaman isterse ozaman yapıyolar malesef 😊
Esra Y.

Esra Y.

Uzman Diyetisyen

23 Haziran 2025 12:07
Siz pipetle su içmeye başlayın, sık sık onun görebileceği şekilde yapın. Bu dönemlerde çocuklar gözlemleyerek taklit etmeye çok yatkın olur. Zorlamadan, oyun gibi gösterirseniz bir gün hiç beklemediğiniz anda deneyebilir 🤗
E

Elif M.

23 Haziran 2025 13:15
Evet denemeye devam 😊 teşekkür ederim

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir