Pipete Nasıl Alıştırırım

158 görüntüleme
E

Ezgi T.

5 Temmuz 2025 20:41
Bebeğim 16 aylık asla pipetle içmiyor suluk kullanamıyoruz biberonuda bazen istemiyor susuz kalıyor pipete nasıl alıştırabilirim lütfen tavsiye verin sürekli ısırıyor pipeti
A

Aysel D. C. ..

5 Temmuz 2025 20:47
Ben oğlumu 8 aylıkken pipete alıstırdım suan 10 aylık 2 aydır sulukla suyunu içiyor. Pipeti su bardağına batırıp bostakı ucunu parmagınızla kapatın cıkarıp agzına verın yavas yavas cekmeye baslar ama sureklı yapmanız lazım cabuk unutuluyor bazen. Bırde daha tatlı gelıcek bir içecekle deneyebilirsiniz. Bir arkadasım karadut özünü sulandırıp Oğluna öğretti.
F

Fatma S. ..

5 Temmuz 2025 21:01
Bazen öğrenselerde ısırıyorlar. 3.5 yaşındaki kızım 3 yaşına kadar ısırdı defalarca pipet yada suluk değiştirdik. Evdeki pipetli bardaklar suluklar hepsi neredeyse su gelmeyecek kadar düz 😂
S

Sultan K. B.

7 Temmuz 2025 09:16
Benim kızım 9 aylık bende pipetle alıştıramadım şuan çay bardağı ile içiriyorum çay bardağında içmeye bayılıyor
B

Büşra B.

7 Temmuz 2025 16:15
Benim oğlum 7. Ayda öğrendi 2 ay uğraştım şuan 10 aylık pipetle içiyor ben ucuna pekmez sürdüm birden çekmeye başladı
Ş

Şule Y.

7 Temmuz 2025 21:27
2 hafta önce bende 2-3 gün denedim kabul etmedi , bugün denedim pipetin ucuna keçiboynuzu pekmezi sürdüm biraz çekti şuan pipetle çok güzel su içiyor . Gittiğim doktor bebekle inatlaşmayın sürekli teklif ederseniz reddetmesine sebep olursunuz demişti . Bi süre denemeyin bence sonra tekrardan teklif edin

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir