Pilates Topunu Nasıl Bırakabilirim
192 görüntüleme
N
Nilay İ.
22 Temmuz 2025 21:28
Kızım 3 ay 27 günlük uykuya ya pilates topunda kolumda uyuyor yada iki kişi bezde sallayarak uyuyor bunu nasıl bıraktırabilirim
H
Hüdanur D. ..
22 Temmuz 2025 21:45
Hava kararmaya başlayıca sessiz bi ortama götürüp emzirerek uyutmayı deneyebilirsin emzik kullanıyorsa büyük yardımcıı yada loş ışık açıp pış pışlayarak dene ben oğluma düzeni böyle oturttum 8 demeden gece uykusuna geçiyor
N
Nilay İ.
22 Temmuz 2025 21:47
Valla denemediğim şey kalmadı emzik asla almıyor ağlayınca susmak nedir bilmiyor bebek arabasında yada araçta hiçbir yerde uyumuyor ayaktada sallamayı denedim banamısın demedi
E
Ezgi S. ..
23 Temmuz 2025 20:50
Benim bebeğim de oyleydi aynı aylarda. bıraktırcam diye Basta kucakta eğil kalka alıştı onu bıraktırıcam derken memeyle uyumaya alıştı. Geceleri saat başı kalkar oldu. Uyku eğitimi verdik 11 aylıkken şimdi keşke ilk zamanlar verseymişim diyorum
N
Nilay İ.
27 Temmuz 2025 12:45
Uyku eğitimini nasıl verdiniz ağladı mı yada kimden destek aldınız
D
Dilara Ü.
31 Temmuz 2025 19:31
Benim bebeğim de öyle uyuyordu 4 buçuk aylıkken yeter dedim manuel anakucagı var onunla da zıplama etkisi oluyor diyerek onda uyutmaya başladım gündüz sadece onda uyuyor şuan 7 aylık 🫠
N
Nilay İ.
31 Temmuz 2025 21:26
Benim bebeğim biraz zor bir bebek hayatta başka bir yerde durmuyor kıyameti koparıyor

Yasemin İ. K.
31 Temmuz 2025 21:30
Hamak işinize yarayacaktır, anne kucağında gibi kavrıyor ve battaniye arasında sallanıyor gibi sallanma hissi veriyor. Sizin için daha kolay olur. En azından 5aylık olana kadar böyle geçirin, daha sonra desteksiz uyutma yöntemlerine geçmeye başlayın. Şu an desteksiz uyutmak için çok küçük bebeğiniz.
N
Nilay İ.
4 Ağustos 2025 07:04
Hamakta istemiyor bir tek zıplamak ve çarşafla sallanmak her türlü şeyi denedim
F
Fatma E. ..
4 Ağustos 2025 09:00
Bnde kolik olduğundan 4 ayına kadr neredeyse öyle uyuttum sonra 1 hafta farklı yatırdım ilk başlarda istemedi mızıklandı ama siz kararlı olursanız unutuyor topu da sallanmayı da hazır olun sizde bebekğinzde