Philips Avent Biberon
219 görüntüleme
K
Kübra
24 Temmuz 2025 18:59
Sağdığım sütleri vermek için biberon alacağım, doktorum Philips avent önerdi. Meme reddi yapar mı acaba?
B
Beyza Ç. ..
24 Temmuz 2025 19:02
Meme reddi yapmıyor zaten numaraları var ayına uygun olanı alıyorsunuz ya yapmıyor. Ama şöyle kötü tarafı var koku bırakıyor. İçinde süt ve mama bırakmamak gerekiyor
E
Elif S.
24 Temmuz 2025 19:04
bizde yapmadı
B
Büşra E.
24 Temmuz 2025 19:05
Bende yaptı maalesef 2 aydır 🥲
N
Neslihan K. D.
24 Temmuz 2025 19:08
Bizde yapmadı oğlum 4.5 aylık. Sağdığım sütleri veriyordum. Ayına uygun biberon ucu kullanırsanız yapmaz bence
F
Figen A.
24 Temmuz 2025 19:15
2. ayından sonra verdim meme reddi yapmadı
K
Kübra
24 Temmuz 2025 19:49
İki aylık oldu kızım da. Uygun uç derken ayı ile uyumlu mu?

Ayça K. A.
Hemşire
24 Temmuz 2025 19:57
Avent anne memesini birebir taklit eden emzik yapısına sahip bebek çekmeden akmıyor ama her bebekte meme reddi olabilir şu yapar şu yapmaz kesin olarak söylenebilecek bir şey değil maalesef

Fatma N. Ç.
Emzirme Danışmanı
24 Temmuz 2025 20:13
Merhabalar bir emzirme danışmanı olarak diğer yorumlara karşı koymak istememe fakat , biz kullandık yapmadı sadece güzel sonuçlanmış bit eylem olmuştur bu sizin bebeğinizdede olmayacak anlamına gelmez 🙏🏻 eğer mecburi değilse biberon kullanımı önermiyoruz çünkü yüksek ihtimallememe reddi yaratır. ☺️ Yerine alternatifler kullanabilirsiniz. Anne memesine yakın tabirleri sadece pazarlama stretejisifir, önemli olan akıtma oranının düşük olmasıdır eğer kullanmak zorundaysanız, anti kolik biberonlardan öneririm Philips avent te mevcut , comotomo da kullanım için uygun olur . Kendi bebeğimle geçirdiğim süreci paylaştığım instagram hesabımı takip edebilirsiniz @annevehemsiree oradan soru cevap yapıyoruz ara ara emzirme süt saklama vs
İ
İrem K.
28 Temmuz 2025 20:43
Ben de veriyorum yapmadı ama asla içemiyor bebeğim çekmesi çok zor sıcaklığına bakmak için bile çok zor damlatıyorum tommie bineron aldım gayet akıtıyor o da emem reddi yapmadı

İlsu O.
28 Temmuz 2025 20:59
Merhaba; prematüre bebeğime yoğunbakımdan çıktığımızdan beri kullanıyoruz. Markayı hastanedeki doktorumuz tavsiye etti diye aldık özellikle prematüreler için red yapmasın diye 5 aydır hem meme hem biberon hem emzik gidiyor biz meme reddi yaşamadık.
D
Doruk u. a.
29 Temmuz 2025 15:20
Philips avent 2 numara doğduğunda aldık 3 gün kullandık sonra ara ara anne sütü vermem gerekti biberonla kesinlikle çekişi çok zor dudakları kırmızı oldu marka önerisi yapamam ben biberon vermiyorum şuan ama kesinlikle çekişi çok zor beslenemiyordu bebek ben önermiyorum bilsem de almazdım çok pahalı fiyatı da