Pfapa ve Dalgalı Ateş

390 görüntüleme
N

Nazlı Ç.

16 Haziran 2026 22:54
Kızım 2 yaşında yaklaşık 7 aydır sürekli atesleniyor crp değerleri çok yükseliyor ve ateş oluyordu sadece bir tek Ocak ve Şubat ayında krup oldu ama onda da 6 gün ateş eşlik etti hiç birinde antibiyotik yaramadı ayda bir oluyordu sonra 20 güne bire düştü en son iki aydır 15 günde bir atesleniyor korktuk pfapa olabilir dendi ama bir kez kortizon denedi işe yaramadı bir kez daha denendi işe yaradı şimdi en sonuncusunda yine kortizon vuruldu düştü ama ertesi gün hafif çıktı atesi yine bunu yaşayan var mı? Başka şeyler olmasından korkuyorum. Onun dışında kan rahatsızlıkları için tahlil yapıldı temiz çıktı ama ben korkuyorum. Crp acaba hiç düşmüyor mu çünkü bazen dalgalı ateşi çıkıyor iyiyken de sonra tamamen düzeliyor. Bu arada fmf testi de verdik bir ay çıktı sonucu çıkmadı çok kötüyüm sürekli düşünüyorum nolur yaşayan biris varsa yardımcı olsun ateşi artık 15 güne bir düştü boğazda bazen kızarıklık bazen başka hiçbir şey olmuyor ama 40 Lara çıkıyor ve dirençli ateşi oluyor
Çağla

Çağla

16 Haziran 2026 23:20
Muhtemelen romatizmal hastalıklarda biridir onlar temizse pfapa [olabilir.zamanla](olabilir.zamanla) gecıyormuş pfapaysa
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir