Pfapa Değil mi ?
81 görüntüleme
N
Naz E.
23 Haziran 2025 09:14
Merhaba 8 aylık oğlum 5 aydır tekrarlayan ateş ve crp için Pfapa olabilinir denildi prednol iğne denendi ateşli iken iğneden sonra ateş kesildi ama 8 gün sonra tekrarladı 2. Doz prednol yapıldı 4 gün sonra tekrarladı bu normal mi ? Pfapa da bu kadar kısa aralık olmamalı diye okumuştum Osman hocam lütfen yardım
D
Derya Ç.
25 Haziran 2025 06:36
Bizde de var pfapa. Sıklığı bazen değişkenlik gösterebiliyor. Bizim normalde 2 haftada birdi ama bu sefer 1 hafta sonra tekrar ateşlendi.
N
Naz E.
25 Haziran 2025 06:53
Bizim bu defa farklı çıktı şuan hastanede yatıyoruz idrar yolu enfeksiyonu ve rhinovirüs çıktı
E
Elif T.
25 Haziran 2025 07:22
20 aylık kızım var her ay aynı günlerde ateşleniyor. Dört doktor değiştirdim pfapadan şüphe ediyorum dememe rağmen aft olmadığı için önemsemediler. En son bu ayın başında ateşlendi ve rastgele gittiğim doktor olabilme ihtimalini söyledi. Temmuz başında da aynı tarihlerde ateşlenirse gel dedi. Ama biz daha önce immünoloji doktoruna bile göründük ileri test için. Sizin hangi doktor tanı koydu ve iğneyi denedi?
N
Naz E.
25 Haziran 2025 07:33
İmminolojiye bizde gitmiştik bağışıklık baktı sorun çıkmadı ama bize iğneyi her zaman gittiğim çocuk doktorum yaptı her ay olduğu için Pfapa olabilir dedi en son ateşlenmesinde aftta vardı
E
Elif T.
25 Haziran 2025 09:16
Teşekkür ederim bilgi için. Geçmiş olsun size de 🫶