Pestisit

99 görüntüleme
F

Fatma T.

26 Nisan 2026 13:17
2,5 yaş oğlum bu aralar her gün çilek yemek istiyor. Çilekleri karbonatlı suda bekletip öyle veriyorum ama son dönemde artan pestisit durumlarından dolayı da içim rahat etmiyor maalesef. Paketli gıdadan uzak olsun, şeker yemesin derken meyve veriyoruz ama bu daha fazla mı zarar veriyor, yoksa karbonatlı su yeterli mi temizlik için ?
Afranur K.

Afranur K.

26 Nisan 2026 14:58
Bu konuya çok girersek çilek bile az kalır Fatma hanım, maalesef içtiğimiz sudan içimize çektiğimiz havaya kadar sıkıntılı bir dünyadayız artık.

Siz elinizden geleni yapıyormuşsunuz zaten, alırken de dikkat ediyorsunuzdur eminim. Daha sonrasında maalesef yapacak bir şeyimiz kalmıyor.

Doğru üreticiye, doğru tarıma destek verirsek belki düzelir ama düşünüyorum de çocuğum olmadan önce hiç önemsemezdim bu konuları, o insanlar da destek görüyor mu üretebiliyor mu bilmiyorum mesela.

En azından bundan sonrasında yapacağıma eminim diyebilirim 🙏🏻
E

Esra

26 Nisan 2026 21:37
Biz de yeni ek gıdaya geçtik ben de cok tedirgin oluyorum ne vereceğimi şaşırdım kaldim. Veriyoruz meyve sebze ama içimiz de rahat değil maalesef 
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir