Pes Ekinovarus (pev)

114 görüntüleme
Esin Ö.

Esin Ö.

23 Mart 2026 16:16
Doğum öncesi teşhisi konan rahatsızlığımız halen tedavimiz sürmekte. Dört aylık olduk. Ortez-afo kullanımına geçtik. Ciddi bası yaralarımız oluşuyor. Aynı rahatsızlığı olan var mıdır varsa bası yaraları için önerileriniz nelerdir. Çok zorlu bir süreç çok zorlanıyoruz 🙏🏻
Selin E.

Selin E.

23 Mart 2026 17:00
Benim bilgim yok ama allah şifa versin. Bir an önce iyileşir inşallah. Size de kolaylık sabır diliyorum.
D

Dlek

23 Mart 2026 17:14
Esin hanım merhabalar bandaj yerlerin altına pamuk koyun biraz daha etklıyor bu pamuklu alt silme bezleri var ya onları ikiye kesip iki ayağa birden koyabilşrainiz
Esin Ö.

Esin Ö.

23 Mart 2026 17:25

Dlek

Esin hanım merhabalar bandaj yerlerin altına pamuk koyun biraz daha etklıyor bu pamuklu alt silme bezleri var ya onları ikiye kesip iki ayağa birden koyabilşrainiz

Dilek hanım onu da denedik göğüs ucu kapatıcı silikonlardan da koyduk. Ama su toplamanın ya da bası yarasının önüne bir türlü geçemiyoruz 😔 yanıtınız için teşekkür ediyorum
Esin Ö.

Esin Ö.

23 Mart 2026 17:25

Selin Erçelik

Benim bilgim yok ama allah şifa versin. Bir an önce iyileşir inşallah. Size de kolaylık sabır diliyorum.

Teşekkürler Selin hanım 🙏🏻
D

Dlek

25 Mart 2026 00:48
Benım bebeğim 10 aylık bası yaraları hala var hatta pes Wp grupları var ordan anneler bu konularda konuşup bilgi aktarımı yapıyorlar isterseniz oralardan belki farklı fikirler elde edebilirsiniz
D

Dlek

25 Mart 2026 00:49
Fito kremi kullanmıştık bir zaman biz yara olmuştu kan toplanması gibi fayda etmişti yara merhemi bilginiz olsun
Esin Ö.

Esin Ö.

25 Mart 2026 08:27

Dlek

Fito kremi kullanmıştık bir zaman biz yara olmuştu kan toplanması gibi fayda etmişti yara merhemi bilginiz olsun

Yarayı sulandırıyor mu? Birde yara olduğu sürece afoları tamamen kullanmayı bırakıyor musunuz yoksa atele mi alınıyor? Sizin bebişe de geçmiş olsun yürüdükleri koştukları günleri görürüz inşallah. 🙏🏻
D

Dlek

25 Mart 2026 08:46
Doktorumuza sorduk biz bir günlük ara verdi fito krem sürüp yara üstüne pamuk koydum iyileşti sulandırmadı ama sizinki açık yara ise bilmıuorım benımki kabuk baglayacak yara idi
D

Dlek

25 Mart 2026 08:48
Amin insaAllah sizin bebeşiniz de kolaylıkla sağlıkla koşup yürüyeceği zamanları olsun
Esin Ö.

Esin Ö.

25 Mart 2026 09:11

Dlek

Doktorumuza sorduk biz bir günlük ara verdi fito krem sürüp yara üstüne pamuk koydum iyileşti sulandırmadı ama sizinki açık yara ise bilmıuorım benımki kabuk baglayacak yara idi

Bizim baya açık ve derin oluyor yaralar maalesef o yüzden çaresiz kalıyoruz. Çok teşekkür ediyorum 🙏🏻
Esin Ö.

Esin Ö.

25 Mart 2026 09:11

Dlek

Amin insaAllah sizin bebeşiniz de kolaylıkla sağlıkla koşup yürüyeceği zamanları olsun

❤️

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir