Persentil

204 görüntüleme
E

Esraa

24 Mart 2026 23:50
Kızlar persentil değerlerine nereden bakacağız her baktığım yerde farklı doğrusu nedir nereyi baz aliyorsunuz
S

Seher A. ..

25 Mart 2026 00:14
Resim var ama ekleyemiyorum kız bebekse ayına bakıp söyleyebilirim ekran almıştım,doktorların kendi paylaşımı olursa ordan takip edin sanalda gezenlerin çoğu yanlış
E

Esraa

25 Mart 2026 02:10
Erkek bebek 3-4 ay persentil değerleri var mı acaba siz nereden bakıyorsunuz
N

Nida Ö.

13 Nisan 2026 01:32
Ben bu uygulamadan girdiğimde kendi doktorumuzun söylediğinin daha üstü oluyor normalde kilo boy 3-10 arasıyken burada 25lerde çıkıyor hangisine inanlım bilemedim
K

K.A.

13 Nisan 2026 07:59
Bebeğin gelişimi önemli persentil çok da önemli değil. Benim bebeğim 2 kilo doğdu hep persentil değerlerine göre aşağıda gidiyo ama doktorumuz kilo alımının çok iyi olduğunu söylüyor.
E

Esraa

13 Nisan 2026 12:28

Nida Öztürk

Ben bu uygulamadan girdiğimde kendi doktorumuzun söylediğinin daha üstü oluyor normalde kilo boy 3-10 arasıyken burada 25lerde çıkıyor hangisine inanlım bilemedim

Bende anlamadım her yerde farklı
E

Esraa

13 Nisan 2026 12:29

K.A.

Bebeğin gelişimi önemli persentil çok da önemli değil. Benim bebeğim 2 kilo doğdu hep persentil değerlerine göre aşağıda gidiyo ama doktorumuz kilo alımının çok iyi olduğunu söylüyor.

Öyle tabi kendi gelişimi önemli [çocuğun.Ama](çocuğun.Ama) ortalama değerlere göre merak ediyor insan gelişimi ne durumda [diye.Bana](diye.Bana) da mesela doktor geriden geliyo diyor sağlık ocağında hemşire yok gayet iyi diyo insanın kafası karışıyor

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir