Pembe Süt

127 görüntüleme
Burcu T.

Burcu T.

21 Ocak 2026 22:47
Sütümü arttırmak için sağım yaparken sağ mememden sağdığım sütün rengi pembe oldu. Kontrol için elle sağım yaptığımda süt çıkan yerlerden birinden pembemsi süt çıktığını gördüm. Bu durum emzirmeye engel mi? Kendiliğinden geçer mi?
C

Cennet ..

21 Ocak 2026 23:45
Bebeğim ilk doğduğu zaman göğsüm yara olmuştu o zaman sağdığım süt pembe geliyordu kayınvalidem içirme dök demişti bende dökmüştüm. Tadının değiştiğini ve bebeğin istemeyeceğini düşünmüştük
M

Merve K.

21 Ocak 2026 23:52
Bende sagim yaparken oldu sagim yaparken aciyor mu bende aciyordu ve meme ucum hassaslaati biraz ara verdim gecti sagima biraz ara verin yada sagim ucunun olcusunun size uydugundan emin olun
Burcu T.

Burcu T.

22 Ocak 2026 10:22

Merve Kök

Bende sagim yaparken oldu sagim yaparken aciyor mu bende aciyordu ve meme ucum hassaslaati biraz ara verdim gecti sagima biraz ara verin yada sagim ucunun olcusunun size uydugundan emin olun

Evet benim de sağımda biraz acımıştı. Bebeğim de o memeyi çok emme istemedi dolu kaldı sağımla da yine acıyacak. Böyle durumlarda memeyi nasıl boşalttınız
M

Merve K.

30 Ocak 2026 14:10
Mesajinizi yeni gordum bende tutmamazlik yapmadi hep emzirdim sizde emzirmeye calisin
Burcu T.

Burcu T.

30 Ocak 2026 14:15
Çok sağolun iki gün içinde emzirerek düzeldi. Sağımı fazla yapmışım muhtemelen ondan olmuştu tekrar teşekkürler 🌸

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir