Pembe İdrar
51 görüntüleme

R E. B.
12 Ağustos 2025 08:51
Bebeğim 5 aylık idrarı hafif pembemsiydi doktorumuz fazla su içirin dedi. 5 aylık hazır sulardan içiriyoruz günde en fazla 1buçuk çay bardağı oluyor. İzmir'de yaşıyoruz hava çok sıcak fakat evde de klima hep açık. Sadece anne sütü ile besleniyor. Su içmesinin bir zararı olur mu? Osman hocanın bu konu hakkında ne dediğini bilmiyorum. Sizin doktorunuz ne diyor bu konuda?

Mihriban Y. ..
12 Ağustos 2025 09:19
Bizim doktorumuz su verirsek bebeğin zayıflayacagını söyledi ille vermek istiyorsanız bir iki çay kaşığı verebilirsiniz dedi

Fadile B.
12 Ağustos 2025 09:23
Öncelikle geçmiş olsun Biz de Bebeğimle Şanlıurfa ziyaretine gittiğimizde bebeğimin de idrarı önce pembe sonra kanlıya dönmüştü doktora gidince bir aylık bebeğe bile su içmesine öneriyordu suyun bir zararı olacağını düşünmüyorum her içmeden sonra bize 15 milim su verin demişlerdi yani günlük ortalama 120 8 0 milimi buluyor yetersiz gelince de daha fazla verin ya da emzirmenizi sıklaştırın

Cansu A. Ö.
12 Ağustos 2025 14:10
Bu konuda osman hocanın videosu var izlemenizi tavsiye ederim cok detaylı açıklıyor başka söze gerek yok bence
N
Nur T.
12 Ağustos 2025 15:20
Sütün yaklaşık %80-90 ı su. Ek gıdaya geçmemiş bir bebekse yetersiz besleniyor veya su kaybediyor demektir. Eğer biberon alıyorsa ben olsam su yerine yine anne sütü veririm normalden fazla beslemeye çalışın