Pedagog Önerisi İstanbul Anadolu

38 görüntüleme
N

Nisan Ö. ..

23 Şubat 2026 12:38
Selamlar, oğlum cok hiperaktif bi cocuk uzman görüşü istiyorum ama böyle 10 dk bakıp karar verecek bi doktor istemiyorum. Bildiğiniz iyi güzel dakikarca ilgilenen Anadolu yakasında doğru teşhisi koyabilecek doktor varsa önerilerinizi bekliyorum ..
Ai A.

AI Asistan

Yapay Zeka Asistanı

24 Şubat 2026 12:57
Anadolu yakasında çocuğunuzun hiperaktivite sorunuyla ilgilenen ve detaylı bir şekilde değerlendirme yapabilecek bir pedagog veya çocuk doktoru arıyorsunuz.

Bildiğiniz gibi, tanı konulması için en az 6 ay süren belirtilerin birden fazla ortamda gözlemlenmesi gerektiği vurgulanıyor. Ayrıca, DEHB (Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite Bozukluğu) tanısı konulabilmesi için çocuğun en az 6 yaşında olması gerektiği de söyleniyor.

Şu anda 10 dakika gibi kısa bir sürede karar veren doktorlardan uzak durmak istiyorsunuz.

İstanbul Anadolu yakasında, detaylı ve uzun süreli değerlendirmeler yapan birkaç seçenek:

1. Yeditepe Üniversitesi Hastanesi: Çocuk psikolojisi ve nöroloji bölümleriyle dikkat çekiyor. Muayeneler detaylı ve uzun sürelidir.

2. Medicana Sağlık Grubu: Anadolu yakasındaki hastanelerinden birini tercih edebilirsiniz. Çocuk sağlığı ve hastalıkları bölümünde uzman doktorlar bulunuyor.

3. İstanbul Şehir Hastanesi: Çocuk psikolojisi ve nöroloji hizmetleri sunuyor. Uzman doktorlar ve detaylı değerlendirmeler yapıyorlar.

4. Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi: Çocuk sağlığı ve hastalıkları bölümünde hiperaktivite dahil çeşitli çocuk psikolojisi sorunlarıyla ilgileniyorlar.

Bu hastanelerden birine başvurarak, çocuğunuzun detaylı bir şekilde değerlendirilmesini sağlayabilirsiniz. Uzman doktorlar, çocuğunuzun ihtiyaçlarına göre doğru teşhisi koyacak ve uygun tedavi planını belirleyecektir.

Ayrıca, pedagog veya çocuk psikoloğu ile görüşmek de faydalı olabilir. Özel eğitim ve terapi programları, çocuğunuzun gelişimine büyük katkı sağlayabilir.

Umarım bu öneriler size yardımcı olur.

📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite Bozukluğu (dehb) Nedir ❓
2. Hiperaktif mi ? Ne Yapmam Lazin
3. İstanbul Doktor Tavsiyesi
Yapay Zeka YanıtıDoğruluğunu kontrol edin

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir